Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom lefagyot és én...

Kortvelyesi kérdése:

A telefonom lefagyot és én újrainditottam de mindig csak azt adta ki hogy Az Android inditása . És csak számol. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
mit csináljak vele ?Nem akkarom szervizbe vinni jobb lennek ha megtudnám csinálni.

2018. aug. 23. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig kizárt, hogy te oldod meg a problémát.
2018. aug. 23. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Soft resetelni kell. Az adatok egy része így sajbos el fog veszni.

Ha ez sem segít, akkor szervíz vagy hard reset, ami alatt a gyári rom direktben visszaírását értem. Házilag igen kockázatos, de nem lehetetlen.

Pontosan milyen típusú a készülék?

2018. aug. 23. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az üzeneteket , de sikerült itthon megcsinálnom. Már volt ilyen problémám a telefonommal ,de megtudtam oldani a promblémát és semmi sem veszetel és még szervizve sem kellett vinnem. Amugy a telefonom egy Blackview A8-as készülék
2018. aug. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!