Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7/ iphone SE -ben...

Iphone 7/ iphone SE -ben gondolkodom, ha ezek kozul valamelyiket megveszem akkor a vibert es hasonlo appokat ingyenesen ra tudom tolteni?

Figyelt kérdés

2018. aug. 22. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen a viber és hasonlók ingyenesek!
2018. aug. 22. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Es ugy tudom, hogy ahhoz hogy valamit letudjak tolteni kell valami kod!? Igaz?
2018. aug. 22. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Édes istenem. Mielőtt kiadsz egy rakat pénzt egy telefonra nem ártana előtte tájékozódni(és most nem idióta internetes kérdések kiírására gondolok). Nem kell hozzá semmilyen kód.
2018. aug. 22. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
semmi kód nem kell van egy app store amibe nagyjából ugyan az van,mint androidon és onnan le lehet tölteni mindent,az alp dolgok amik androidon is ingyenesek azok itt is ingyenesek...
2018. aug. 22. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a viberert szeretnel iphoneot, akkor gondold meg, mert ez a program barmely mas okostelefonra letoltheto INGYEN, kod nelkul is!!
2018. aug. 22. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem csak viberert szeretnek iphonet, hanem csak azert kerdeztem mert azt az appot hasznalom legtobbszor es az fontos, hogy ingyenes legyen!
2018. aug. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!