Iphone 7/ iphone SE -ben gondolkodom, ha ezek kozul valamelyiket megveszem akkor a vibert es hasonlo appokat ingyenesen ra tudom tolteni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 21:36
1/6 anonim válasza:
Igen a viber és hasonlók ingyenesek!
2/6 A kérdező kommentje:
Es ugy tudom, hogy ahhoz hogy valamit letudjak tolteni kell valami kod!? Igaz?
2018. aug. 22. 21:45
3/6 anonim válasza:
Édes istenem. Mielőtt kiadsz egy rakat pénzt egy telefonra nem ártana előtte tájékozódni(és most nem idióta internetes kérdések kiírására gondolok). Nem kell hozzá semmilyen kód.
4/6 anonim válasza:
semmi kód nem kell van egy app store amibe nagyjából ugyan az van,mint androidon és onnan le lehet tölteni mindent,az alp dolgok amik androidon is ingyenesek azok itt is ingyenesek...
5/6 anonim válasza:
Ha csak a viberert szeretnel iphoneot, akkor gondold meg, mert ez a program barmely mas okostelefonra letoltheto INGYEN, kod nelkul is!!
6/6 A kérdező kommentje:
Nem csak viberert szeretnek iphonet, hanem csak azert kerdeztem mert azt az appot hasznalom legtobbszor es az fontos, hogy ingyenes legyen!
2018. aug. 23. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!