Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Vivaz pro vagy...

Sony Ericsson Vivaz pro vagy Xperia X10 mini pro?

Figyelt kérdés
Jövő év elején akarok új mobilt venni, nagyon tetszik mindkettő, de nem tudok dönteni. azt hiszem képeket csinálnék jó sokat, meg állandó jelleggel zenét hallgatok. Unalmamban pedig mindig mobilon játszom. Melyik a jobb és miért? Vagy felesleges lenne, mert nem használnám ki?(anya mindig ezzel jön, de így igazából egy mobilom sem használtam/om ki, mert mindig van olyan funkció, amit nem használ az ember, nem?)
2010. jún. 21. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Igen, például lehet hogy telefonálásra nem is használnád. Így teljesen fölösleges. Ha már van telefonod, akkor kérj PSP-t, fényképezőt, GPS-t, Divix-es házimozit, mp3 játszót, ilyeneket.
2010. jún. 21. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első hülyeséget, mond sokkal praktikusabb egy okostelefont venni ami mindent tud mint ezeket külön venni.

Én is így vagyok, többet használom multimédiára mint telefonálásra, de a kezemben van minden, Fényképező, GPS,Telefon,Internet.

Szerintem amúgy a vivaz pro.

2010. jún. 21. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Istenem :S ne csak azokat a telefonokat vegyétek már amit reklámoznak. Én neten rátaláltam egy okostelefonra, Asus p535 ( Windows Mobile 6, Gps, Wifi, 2mpx kamera stb ), sok progi van rá és csak 40k volt használtan. Ugyan ennyiért tudtam volna venni valami hulladék sony ericcsont ami a felét se tudja. DE HA FEJLŐDŐ TELEFONT AKARSZ AKKOR INKÁBB VEGYÉL EGY HTC-T AMIN ANDROID VAN. 16/F
2010. jún. 21. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ASUS p535 nem egy mai darab, a kérdező pedig egy egészen új telefonok között gondolkodik, és én ennek meg felelően ajánlottam neki a telefont. Ráadásul az asus egy jó márka de Windows Mobile elég ratyi apámnak Windows-os HTC-je van ahhoz képest egy Androidos HTC ég és föld. Másrészt 2MP-es kamera ma már nem egy nagy dolog, mert kb egy 20 ezres sonyba is annyi van, és Vivaz Pro pedig 720p-es HD-ban veszi a videókat.

Ebben az árkategóriában amúgy én inkább egy Samsung i8910 HD ajánlanék.

2010. jún. 21. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
A 2. válaszolo vagyok, szerintem telefont ne azért vegyünk mert jó a kamerája. Akár mekkora pixel felbontás van ráírva, nem csinál olyan képet mint egy 15k tescos gép. Az objektum túl kicsi, és ez a gond. És szerintem jó a WM, csak az a baja, hogy ki fog halni, mert nem írnak rá programokat. Faterom WM-t használ és irodai alkalmazásokban, ami neki kell verhetetlen.
2010. jún. 21. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:

egy olcsó olympus gép csinál olyan képet mint a vivaz vagy bármelyik " HD KAMERÁS SZONI ERIKSON", tehát egy olcsó teló: - 15k

fényképezőgép: -15k = 30k :D és még marad egy csomó pénzed.

De mind1 én azt ajánlom, hogy ne vegyél kamera miatt telefont.

2010. jún. 21. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen a Samsung I8910 valóban jó...
2010. jún. 21. 17:20
 8/10 A kérdező kommentje:
hú, köszi mindenkinek a választ, bár az igazat megvallva, csak nehezebb lett a helyzet, mert már több potenciális telefonjelöltem is lett. Lehet, hogy igazatok van és inkább egy fényjképező kéne egy egyszerűbb teló mellé.
2010. jún. 27. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Már tudod hogy milyen telód lesz?:)
2010. okt. 21. 16:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos még nem tudom és úgy látszik csak jövőre tudunk új telót venni, mert most volt egy csomó kiadásunk. De fényképezőm most már van egy jó, szóval az már nem lesz szempont. Hátha így könnyebb lesz a választás...

És köszi, hogy érdeklődtél! :-P

2010. nov. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!