Dominik2001HUN kérdése:
Andorid: Bootloop probléma Bármi lehetőség?
Figyelt kérdés
Telefon: Sony Xperia M4 Aqua
Egy újrainditás után jött elő a probléma.
A telefon túl jut a Sony logón majd az Android feliraton is azonban a Sony "hullám" animációjánál már nem jut tovább.
Próbáltam már a Sony alkalmazásával (Xperia Companion) rendbe tenni de egy hiba miatt az se csinál semmi hasznosat.
Próbáltam recovery-be belépni mindenféle kombinációval de úgy tűnik,hogy gyárilag nincs rajta.(Ha jól tudom nem független,20-as.)
Milyen lehetőségem lenne még?
2018. aug. 21. 17:25
1/3 anonim válasza:
Nekem Huaweiel volt hasonlo gondom (egy rosszul sikerult root utan) amit egy Firmware finderrel sikerult csak megoldanom. Azt nemtudom,hogy van e hasonlo Sonyhoz ,viszont ezzel tudsz telepiteni ra uj rendszert es el sem kell jutni a bekapcsolasig.
2/3 anonim válasza:
teló kikapcs (pl reset gomb)
hangerő le gomb nyomvatart, USB kábel csatlakoztat.
Kövesd az utasitásokat.
3/3 anonim válasza:
vagy még a pc companionnal ez van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!