Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefonom lesz, és kíváncsi...

Új telefonom lesz, és kíváncsi vagyok hogy mennyivel lesz gyorsabb, ötletek? (lent)

Figyelt kérdés
vodafone smart 900 lite telefonom lesz,nem vagyok valami telefon mániás, de ezelőtt mosótelefonom volt,és szerintetek van miért várni a telót,vagy semmivel se jobb a teljesítménye?
2018. aug. 18. 09:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

amit most veszel gyorsabb prociban

de ennek is neg fog tellni a ramja, és fagyni fog előrébb nem leszel vele

2018. aug. 18. 10:28
 12/23 A kérdező kommentje:

Ami most van alcatel a RAM az 0,5GB,processzor 2 magos, a smart N9 -nek meg 1GB, a processzorja meg 4 magos,akkor?

Hogyne bírná el?

Ha az alcatelon tudtam messengerezni,akkor a smart N9-en is fogok tudni.

vagy nem így van?

2018. aug. 18. 10:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Értem,és a RAM-ot,nem lehet valahogy,a felesleges cuccokat letörölni? vagy telón nem lehet?
2018. aug. 18. 10:32
 14/23 anonim ***** válasza:

magát az operációs rendszert nehéz lenne letörölni

a mag szám és a proci órajele erősebb

de 1 giga a mai világba semmi

nekem 2 gigás tellóm volt 1.2-3 at csak a rendszer fogott le

ennek kb a felét fogja fogni a ram, a másik részével te gazdálkodsz, de szerintem ha gyorsabb is lesz az nem fog sokáig tartani

amúgy, erre már más messenger verzió lesz, szóval az többet fog kívánni és minden alkalmazás hasonóan, mivel újabb rendszer lesz rajta, ami többet kíván alapból, az újabb rendszerre meg újabb szoftver

ha telefont akarsz venni, ami már tud valamit, 40-50 körül érdemes keresgetni

2018. aug. 18. 10:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen a válaszokat,főleg az utolsónak ! :)
2018. aug. 18. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Mekkora összeget szánnál rá? Ajánlhatunk valamit ami normális :)
2018. aug. 18. 10:47
 17/23 A kérdező kommentje:

aranyosok vagytok,de Már késő,mivel ingyen kapom :),

Eddig telenoros voltam,és most ugye vodafonos leszek,ugy hallottam hogy a vodafon az jobb szolgáltató,de kitudja .

2018. aug. 18. 11:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Kártyafüggetlenek már a mostani készülékek így bármikor lecserélheted ha úgy érzed. Szegény készülék nem lesz valami erős, de attól is függ mennyire használod. Ha csak telefonálásra kell meg kicsit olvasgatsz arra jó lesz. Ha meg megunod és van rá keret lecserélheted. :)
2018. aug. 18. 11:19
 19/23 A kérdező kommentje:
igen? ezt jó tudni, de ez hogy működik ez a "lecserélés" mondjuk le tudom cserélni egy 100K-s telefonra is? Az úgy elég meta....
2018. aug. 18. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:
ha bemész egy gsm be akkor vehetsz olyat amilyet akarsz, az kártya független, bele rakod a kártyád, az meg marad tartaléknak
2018. aug. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!