Mit hazudjak? Összetört a telefonom.
Figyelt kérdés
Összetörtem a telefonom, mit hazudjak apámnak, hogy történt? Valami olyat kéne kitalálni, ami nem az én hibambol történt, pl h nekem jött vki az utcán és kiesett a kezemből. De semmi hihető nem jut eszembe...2018. aug. 17. 11:36
11/13 anonim válasza:
Ez a gond, amikor egy gyerek a hazugságot annyira normálisnak tartja, hogy még nyilvános fórumon sem szégyelli magát emiatt.
Ennek két komponense is lehet: mire tanítottak a szüleid? Ezt látod tőlük is? Környezetedben is?
Másik lényeges dolog, amikor én megtanultam olvasni, rászabadultam a könyvekre, amikből rengeteg jellemformáló tudásanyag is ragad az emberre.
Viszont ma már az olvasás nem divat, itt a kör bezárul.
12/13 anonim válasza:
# 8
Szerinted ha eleve hazudni akar,akkor sajnálja a dolgot? Dehogyis! Abszolute nem a telefont sajnálja,hanem önmagát a leszidástól, következményektől.
13/13 anonim válasza:
Jaj képzeld Apu, sétálgattam a korzón, látom ám, rosszul van egy ember, odasietek, kérdezem segíthetek e, erre mondja hogy igen, adjam már oda a telefonomat hogy hívja a mentőket, erre hopp kiesett a kezéből! Vagy: képzeld Apu, éppen sétálgatok a korzón, látom ám hogy rosszul van egy ember, akarom hívni a mentőket, de úgy megijedtem a látottaktól, hogy kiesett a telefon a kezemből! Most komolyan, ilyeneket akarsz hazudni? Te elhinnéd? Bármit hazudsz is, úgy sem fogja elhinni, és még meg is sértődik, hogy hülyének nézed, mielőtt lelájmolod. Mennyivel korrektebb azt mondani, hogy Apu sajnos leejtettem a telefonom, meg kellene csináltatni, vagy másikat venni, ki tudnál segíteni, vagy kipótolni esetleg? Neked nem jobban esne, ha valaki így állna eléd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!