Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most megéri iphone se-t venni...

Most megéri iphone se-t venni ha hosszutávra tervezem?

Figyelt kérdés

2018. aug. 16. 06:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
41%

Lehet még elmegy 1-2 évet, de hogy megéri az túlzás.

Vegyél inkábbb droidost: [link]

Nagyobb, szebb, nagy az aksi, dupla kamerás, a 8 magos procival, 4 gb ram-mal és a 64 gb tárhellyel pedig tuti, hogy még évekig simán elég lesz! ÉS MÉGIS OLCSÓBB, MINT AZ SE! ;)

2018. aug. 18. 06:53
 12/14 Röcsögei Péter ***** válasza:
25%
P-ncimágnesnek biztosan. Mivel rajtam az sem segítene, én tuti nem vennék. Van egy régebbi droidos tabletem, azt is kikapcsolva tartom a táskámban, és csak utcai netezésre használom, amikor kell. Nem megyek napi rendszerességgel közösségi oldalakra. Meg irritál, ha a képernyő 20cm-nél kisebb, amikor Yt 4K videót nézek. Van a N0kia 7230-asom, ami most lesz 10 éves. Most olyan az akkuja, hogy ha vasárnap feltöltöm, köv szombat estére lemegy 3 csíkra. Régen 12 nap után kezdte, pedig minden nap hallgatom BT fejhallgatóval 1-2 órát, főleg cyber metal/elktronikus rockot szeretek full hanggal. 2 repedés van a sarkán, ami csak akkor látszik, ha világít a fehér led. A tablet mellett tartom, az 3 év után már össze repedezett (samu), a fólia tartja egyben az üveget. Nem vertem oda őket, elfáradt az anyag. A n0kiába bele van írva a nyugdíjazásom dátuma, remélem, még fog emlékeztetni. Talán a fateromék Orion TV-jét is túléli, amit 94 óta néznek. Mellesleg most kezdtem építeni egy tablet szerűséget, 11 colos kijelzővel, allwinner soccal, linuxos lesz. Benne lesz egy hackRf kártya, meg GNU radio rajta,többek között, 12Ah LiPo akku. Le fog kötni pár évig, hogy ne vegyem észre az új iphont.
2018. aug. 18. 08:26
 13/14 anonim válasza:
Nekem iPhone 5 telóm van. 5 és fél éve van meg, aksicserén kívül nem volt vele gond. Működik. Mindig igyekeztem a legújabb oprendszert rátölteni, és emiatt, úgy 1.5-2 éve kezdett lassulni, meg rendetlenkedni. Ha az ember nem poweruser, akkor könnyű hozzászokni a kicsit lassabb működéshez is. Szóval, ha ezt párhuzamba állítjuk az SE lehetőségeivel, akkor az még 2 évig biztosan kap támogatást, és el tud működni, de a "just works" ígéret, ami minden bemutatón elhangzik, már nem lesz igaz rá. Ha meg nem frissíted mindig a legújabb oprendszerre akkor simán bírni fogja tovább is.
2018. aug. 18. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Facsebukot nyomogatni meg gyökér videokat nézni nem mindegy. Nem is élet az élet ájfón nélkül.
2018. aug. 19. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!