Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Horvátországba hogyan lehet...

Horvátországba hogyan lehet telefonálni?

Figyelt kérdés

Telenoros vagyok, Blue M tarifám van, ami azt jelenti, hogy hálózaton belül (vagyis a 20-asokat) korlátlanul hívhatok, 200 percet hálózaton kívül beszélhetek, meg van 2gb mobilnetem egy hónapra.

A barátnőmnek sima 20-as feltöltő kártyája van és elutazik Horvátországba.

Én ha itthonról hívom akkor az őt mint hívás fogadó félt terheli e bármennyire is, vagy a hívásfogadás díjmentes?

És engem terhel e plusszba,hogy külföldre telefonálok, hiába 20-ast hívok vagy sem?

2018. aug. 12. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Roaming csomag
2018. aug. 12. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs Roaming, szóval nem.
2018. aug. 12. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

EU roaming.

Méltányos használatig díjmentes.

Magyarul ha csak nyaralni ment ki egy hétre és nem életvitelszerűen él ott, akkor semmi plusz költség nem lesz.

Neked akkor se kerülne többe, ha Zimbabwébe utazna, hisz te nem tudhatod, hogy elutazott.

Ilyen esetben a roamingoló fél fizeti a különbözetet, azaz a külföldön tartózkodó fizet a hívásfogadásért.

De még egyszer: EU-s országokra ez nem vonatkozik.

2018. aug. 12. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Te nem külföldre telefonálsz, hanem csak egy sima hálózaton belülit hivsz.
2018. aug. 12. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor ha jól értem akkor az ő egyenlegéről egy forint nem fog csökenni?

És nekem meg csak olyan mintha itthon hívnék 20-ast,vagyis korlátlanul beszélhetünk?

2018. aug. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!