Meddig érdemes várni a egy beázott Iphone SE kiszáradásával?
Figyelt kérdés
2 napja történt az eset, 3 percig volt medencében víz alatt azóta egy zacskó rizsben áll... egyelőre nincs életjel gondoltam hátha lemerült az aksi de nem tudom fel lehet-e tenni töltőre vagy h meddig érdemes vele várni h kiszáradjon2018. aug. 12. 10:47
1/6 anonim válasza:
Semeddig. irány a szervíz, szétszedik, tisztítják az alaplapot, innentől pedig vagy vagy, vagy jó lesz, vagy nem.
3/6 anonim válasza:
Ha 2 napja a rizsben van, akkor nyugodtan ki lehet venni.
Ha jó, akkor szerencséd van, ha nem jó akkor meg már csak a szerviz fog segíteni.
4/6 anonim válasza:
A rizshez egy kis tejet is adj és lesz tejbe rizs.
Nagyon elterjedt ez a baromság, semmi haszna nincs neki.
Ha száritani akarod hajszáritóval langyosat nyomass rá kb félméterről és az lehet kiviszi belőle a vizet és a párát.
5/6 anonim válasza:
Szerviztapasztalataim alapján (amiket láttam már több évtized alatt), ha nekem kapna vizet bármilyen elektronika, áramtalanítanám ész nélkül, szedném szét azonnal, belső szárítás, tisztítás stb.
Csak az jut eszembe, múltkor másik témában azért mégis leugatott valamelyik "rizses", mert ő jobban tudja, persze...
6/6 anonim válasza:
...még az előzőhöz: és felvilágosítottak, hogy én vagyok a buta, mert rizs ügyben nem tudok tájékozódni az interneten, elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!