A Lakatos Lacika kérdése:
Miért nincs Facetime a 6s-emen?
Figyelt kérdés
Használtam vásároltam kb 1 hónapja egy iPhone 6s-t és a tegnapi napon tűnt fel, hogy nincs rajta facetime. Appstoreba ha beírom a keresőbe ott se találja. A készülék eredeti, nem klón, IMEI szám alapján ellenőriztem. Próbáltam már teljes gyári visszaállítást, de az sem segített. Előző telefonom egy iPhone SE volt, ugyanezzel az iCloud fiókkal voltam belépve és tökéletesen működött vele a FaceTime. Valakinek ötlet, hogy hogyan lehetne rávarázsolni?2018. aug. 11. 23:34
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de ha megnyitom azt a üzenetet kapom, hogy “This app requires specific features not abailable on this device”
2018. aug. 12. 12:35
3/3 A kérdező kommentje:
Meglett közben a probléma forrása. A telefon olyan országból való ahol tiltva van a facetime. (Ha AE AB vagy AH van a modell számban akkor sajnos tiltva van). Modell szám az alaplaptól függ? Vagy milyen alkatrészt kéne cserélni ahhoz, hogy működjön és más modell számot kapjon a telefon?
2018. aug. 12. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!