Meddig lehet jó egy iPhone 5s? Miért kéne lecserélnem valójában?
Figyelt kérdés
egy iphone 2g is életképes még ma is olyan oprendszerekkel mint a whited00r, ezen az 5s-en 10.3.3 ios van, így elfutnak rajta azok az appok amivel a szerveremet elérem így tudok zenét filmet fileokat streamelni vagy letölteni a telóra. nekem úgy tűnik, hogy az teló nem hal bele ha ne frissítem és legtöbbször az appok frissítéseinek lényege sem a biztonsági rések zárása, de tegyük fel vállalom ezt a kockázatot. így nem látom értelmét hogy lecseréljem, pedig a környzetem erősen ajánlja, de nem tudják megindokolni. kíváncsi vagyok a véleményetekre2018. aug. 9. 18:45
1/1 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. Kifogástalanul működik, ettől függetlenül szeretném lecserélni, nagyobb méretű telefonra. Ugyanis ez kicsi, férfikézbe, bár már jól gépelek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!