Ha nincsenek meg a 7 éves telefonom papírjai, akkor nem vihetem szervizbe? Nézegettem a neten fórumokat, és a legtöbb ember szerint ilyenkor nem javítják meg a telefont. Mennyi igaz ebből?
Viheted szervizbe, meg is fogják javítani.
Mobildokihoz kell vinni.
Amúgy egy 7 éves telefont már nem javítgatnék, veszel egy vadonatújat 40-50e Ft-ért, ami 1000x jobb.
Csak azért, mert van egy csekély hibája, még nem kell kidobni, és kihajítani, majd venni sokkal többért újat.
Szereti, megszokta, használja egészséggel. Veletek van a baj, nem vele!
Én sem engedhettem meg anyagilag egy középkategóriás telefont magamnak egy összegben, így megvettem részletre.
Valószínűleg alkatrészt sem kapni már hozzá, nem hiszem, hogy lesz szervit, ami vállalni fogja a javítást.
ha egy új telefonból kimegy az érintő panel ott is elkell gondolkozni, hogy megéri-e
nekem is volt olyan egy 70ezres telefonnál, hogy "csak" az érintő panel ment ki, szervízbe garanciásan megcsinálták volta 130ezerért
mert ugye az alkatrész + a munkadíj...
inkább vettem másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!