Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb? Samsung s5230...

Melyik a jobb? Samsung s5230 vagy Lg kp500? Esetleg tudsz jobbat ebben az árban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 13:33
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%
Nekem s5230 van, két hetente kell kb töltenem annyit kibír. Soha semmi baja nem volt még, pedig én még akkor vettem mikor nem 10 ftért dobták utánnad. Szóval nem új! Semmi baja, sokkal szebb mint az LG, jobb a menüje. Egyik ismerősöm, az Lg-jét ami 2 hónapos, negyedszer viszi vissza a piros mobilos céghez javíttatni.
2010. jún. 27. 07:38
 12/29 anonim válasza:
100%
Nekem samsungom van és megvagyok vele elégedve maximálisan!Nekem volt már szinte minden fajta telóm,de szerintem a samsungok a legjobbak!
2010. jún. 27. 08:47
 13/29 anonim válasza:
100%
inkább a Samsung! de még ennél is jobb a Nokia 5230!
2010. jún. 27. 09:25
 14/29 anonim válasza:
100%

Most nem Nokia 5230 volt a kérdés!

Sok Nokiám volt, de már Samsungos vagyok.

Nem is véletlenül. Nokia nagyon lemaradt!

Omnia II-m van. Teljesen tökéletes!

Ismerem jól a Samsung S5230-at is.

Sokkal jobb mobil, mint az LG!

Sok ismerősöm használja nagy elégedettséggel!

2010. jún. 27. 10:10
 15/29 A kérdező kommentje:

Nekem is eddig csak nokiám volt de semmi normálisat nem csináltak mostanában. Amik vannak érintőképernyőseik azok 40-50e Ft-osak és marha rondák meg vastagak. Fujjj...

Amúgy nekem is a samsung jön be jobban külsőre is.

2010. jún. 27. 11:06
 16/29 anonim válasza:
100%

Samsung s5230

Nekem ilyen van és nagyon tetszik és jó is. :D

2010. jún. 27. 11:45
 17/29 anonim válasza:
0%
lehet hogy k.rva vastag a nokia de nem sokkal drágább és bátran merem mondani hogy bőven tud annyit mint ez a kettő együtt.. amúgy meg lg. a samsung ezzel a telefonnal nemkicsit melléfogott. nameg persze a pálca.. :)
2010. jún. 27. 14:08
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

iphone...:)

persze max 2g-t kapsz olyan áron mint az lg kp500 vagy samsung s5230...

rokonomnak lg-je van ...hát nekem nem nagyon jön be,főleg,hogy témát rávarázsolni külön szakma...

Samsung: már minden 2. embernek ilyen van,szóval elég unalmas,meg a hátlapja nagyon hamar karcosodik...

éne egyiket se venném....

IPHONE!!!!!!!!!!

2010. jún. 27. 14:42
 19/29 anonim válasza:

kit érdekel, hogy minden 2. embernek ugyanolyan van? ugyanmár.. ne legyünk már divatmajmok.. ha másiknak az van, akkor nekem annál jobb kell elv? -.-'

minek az iphone, ha vehetsz egy kis samsung s5230-at és mégcsak nem is drága.

egyik ismerősöm rendesen beszívta az iphone-nal. nem mellesleg nem is keveset perkált érte, ugye..

nem is értem miért tömörítenek annyi mindent 'telefonba'

lényeg a lényeg.. samsung! az LG az életben nem fogja addig bírni, kivéve ugye, ha valaki nagyon vigyáz rá. ami lássuk be, kevés embernél fordul elő. persze az érintősök nagy odafigyelést igényelnek. pl. ne hordjuk szoros zsebbe. különben csodálkozhatunk, ha pár hónap múlva ne adj isten meghal az egész, és minden 2. héten küldhetjük javíttatni : )

2010. jún. 27. 16:03
 20/29 A kérdező kommentje:

Iphone? ppppp

Semmivel se tud többet csak van benne wifi meg 3g de az nekem nem kell. Te is egy gazdag pocs vagy mi?

iphone.... még mit nem rakás szar.

2010. jún. 28. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!