3 éves telefont miért tartanak idősnek, ha jól műkődik? Hiszen alap telefonok birjak akar 10 evig is. Csak ugy erdekelbe :D
Alapvetően azt kell nézni, hogy neked elég e vagy sem. Ha igen, akkor nincs is miről beszélni.
Azért tartják idősnek, mert a számítástechnika egy olyan gyorsan fejlődő terület, ahol a teljesítmény néhány év alatt meg is duplázódik. Így már egész más szemmel néz az ember egy 3-4-5 éves telefonra, hiszen az újak jellemzően köröket vernek rá.
Annyi problema lett 3 ev alatt hogy a hangszoro kisse recseg,de azt kicseréltetem gondolom az nem árt neki.
Az aksija is jo mert megneztem bekapcsolva ugy hogy a wifi is be volt kapcsolva estetol reggelig tartotta a 4% ot,gondolom avval nincs baj akkor. Jo naponta 2 x toltore kell tennem hasznalat mellet. De ugyanugy gyors erintkezik kamera is jo.vannak ujjab sonyk de ami tetszik az draga ami ugyanolyan arban van hasznaltan mint a z3 nekem azoknak a kepernyoje kicsi ehez kepest
Ha valakit funkcionálisan kielégít, akkor pusztán sznobizmusból felesleges váltani.
De vannak, akiknek fontosabb a haveri társaság véleménye, vélt vagy valós lenézése, farokméret összehasonlítgatása. Ezek ilyen gyerekes dolgok, ki is nőhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!