Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Insgaramon nem tudok bemenni...

Insgaramon nem tudok bemenni liveokba! Miért?

Figyelt kérdés
Ha vki livejaba beakarok menni nem hozza be csak egy kepet a livebol, utana elsotetul! En tudok liveolni es tudjak is nezni de en nem tudom nezni maset! Es hiaba frissitettem akkor se enged be! Barmelyikbe akarok be menni nem engedi! SEGITSETEEEEEK!!!!!!!🙌🏻🐶😭

2018. aug. 2. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyi problemad van...

Szerinten toltsd le az "ihavenolife.exe"-t es jo lesz.

Egyebkent a vegen a kutya emoji pontosan miert kerult oda? Porazon erzed magad ,mert megvagy fosztva az instagram live nezes adta szabadsagtol?

2018. aug. 3. 03:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Uristen🤦🏼‍♀️ Nagyon szepen koszonom ezt a kedves valaszt! Tudtommal azert van ez az oldal h kerdezzunk rajta, nem? Vagy javits ki ha rosszul tudom! A kutya emoji azert kerult oda h segitsetek, mivel az ilyen ize, ilyen “segitseg keres keppen” de amugy nem ertem h egy ilyen miatt miert kell ilyeneket irni🤦🏼‍♀️🙄 ja es megegyszer elnezest h segitseget kertem, egy kerdezos oldalrol!!!!!!
2018. aug. 3. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Az iraskulturaddal es a stilusoddal van a problema :)

Azzal magyarazod a kutyat ,hogy segitsegkeres keppen van ott:D

A mostani kis monologod is teleraktad minden szarral ,amit sztem az oldalon levok nagyresze nem is lat. + Belekerult a noi nem jele is ,amit vegkepp nemertek...

2018. aug. 3. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Miiiiii? Milyen jel? Semmit nem raktam bele semmilyen noi jelet
2018. aug. 3. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak ha pl egy lany emojit hasznalunk egy ilyen oldalon fagy fiut akkor melle rakja a noit a ha lyat akkor a noit
2018. aug. 3. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!