Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megér egy iphone...

Szerintetek megér egy iphone x 330 ezret?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem megérne, ha lenne rá pénzem, de egyenlőre nincs.
2018. aug. 2. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem, pedig lenne rá pénzem.

1. Nem használnám ki.

2. Hiába van pénzem, 60 ezernél nem adok ki többet telefonra.

2018. aug. 2. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Mint ahogy egy autó is megér 3-13-33 milliót. Most mi ezzel a gondod?
2018. aug. 2. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Brutális az értékvesztése és nem nyújt annyival többet, mint egy 50-100 ezer közötti készülék.

Emellett bármikor elhagyhatom, ellophatják, elromolhat, széttörhet, beázhat, stb.

2018. aug. 2. 20:33
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem éri meg, főleg azért, mert egy pár olyan hibája van, amit el nem tudnék viselni 330 ezerért. Ennél sokkal olcsóbban veszek olyan Androidosat, ami tökéletesen megfelel minden igényemnek és nem kell vesződnöm az alacsony akku kapacitása miatt.
2018. aug. 2. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Valakinek biztos.

Pl. ha nekem 330 ezrem lenne, én vennék egy S9-et, a maradék pénzt meg másra költeném.

2018. aug. 2. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
szerinte. mis a ifone x!!!!
2018. aug. 3. 06:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. De ha megveszed, akkor sz*rt biztosan nem kapsz, mert csúcsmobil. Az Apple termékei nagy jó minőségi cuccok és csalódni nem fogsz bennük az biztos. Sajnos viszont tény, hogy nem érik meg az árukat. Mindig túlárazzák őket.
2018. aug. 3. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak úgy szólok ha nem tudnád,az iPhone 60százaléka a neve,csak a 40százaléka a fizikai része,úgyhogy nem éri meg,csak ha sok felesleges pénzed van,ez a legdrágább mobil cég,ezt a cég honlapjàn ismerték el,úgyhogy csak a nevéért fizetel sokkat,ugyan azt a hardvereket és minöséget fele annyiért megveszed màs cégegtöl
2018. aug. 6. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:

"ugyan azt a hardvereket és minöséget fele annyiért megveszed màs cégegtöl"

Azért az erős túlzás, hogy fele annyiért, de valóban olcsóbbak a konkurens cégek, ez így van.

Meg azért azt se felejtsük el, hogy az Apple mobil évekig támogatva lesz. Például a legújabb ios 12 a 2013-as iPhone 5-re is elérhető lesz.

2018. aug. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!