Régi filmes amatőrgéppel készült képek, szkennelve, a színvilág a film / előhívás / szkennelés sokismeretlenes bugyraiból állt össze.
És basszki, ezeket a régi vacak képeket a mai, a víziváshoz is aplikációt használó generáció már valami effektnek nézi...
2018. júl. 31. 20:45
4/11 anonim válasza:
az előző 3 válaszoló téved, Huji cam nevű appal tudsz ilyen képet készíteni. (nekem appstore-ból megvan, nem tudom hogy androidoson vagy máson van-e)
2018. júl. 31. 20:51
5/11 anonim válasza:
Mi az az applikáció/effekt? Magyarul nehéz lenne feltenni a kérdést?
2018. júl. 31. 20:59
6/11 A kérdező kommentje:
sajnálom csak állampolgárság miatt tanultam magyarul:)
2018. júl. 31. 21:04
7/11 anonim válasza:
Már olyan jók a telefonok kamerái, hogy app kell rossz képek készítéséhez? Hmmm, érdekes. És mi ez az effekt? Akárhogy meresztem a szemem, én nem látok effektet, csak valami silány kamerával készült borzalmas fotokat.
Dátum. 1998.07.21.
Nincs itt effekt, csak régi képek, Akkor még nem voltak a telefonokban kamera, és a digitális fényképezőgépek is 1-2 megapixelesek voltak.
Vegyél egy 20 éves fényképezőt, és lesz neked isbilyen effekted.
2018. júl. 31. 21:15
8/11 anonim válasza:
hetes: az app az aktualis datumot 98-al rakja a sarokba, hogy megjobban regies hatasu legyen
2018. júl. 31. 21:19
9/11 anonim válasza:
És tényleg app... beszarás...
Már csak azt nem értem, hogy miért jó szar képeket csinálni?
2018. júl. 31. 21:42
10/11 anonim válasza:
há mer divat XD ne akard megérteni...:D a manapság egymást is úgy dícsérik és kommentelnek egymáshoz, hogy szép vagy, hogy a tenyerét az arca elé teszik vagy épp valamilyen más módon eltakarják...:D ne keress logikát, agyhalott mind.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!