Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon az LG GS290?

Milyen telefon az LG GS290?

Figyelt kérdés

Mindent írjatok le róla!

Új telefont szeretnék venni és kinézetre meg képeken ez tetszett meg.

2010. jún. 19. 18:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
69%
már bocs utolsó,de.szerintem az ilyen f*szok a sznobok mint te:)csak oltogatni tudsz mert nem tudsz semmit mondani és ettől te olyan kib*szott menő leszel hogy az csak na!.amúgy én is ilyen telefont szeretnék:Dnekem mások azt mondták h egész jó telefon:D
2010. aug. 2. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó teló, teljesen testre szabhatod, igaz a kamerája nem túl jó, de az mellékes, ahhoz képest egész jó képet csinál, és tényleg gyors telefon, oké van 1-2 dolog ahol várni kell, de ez sohase több 3 másodpercnél, annyit meg kibír az ember fia úgyhiszem
2010. szept. 2. 21:03
 13/14 anonim válasza:
Én is ilyen telót akarok, azt mondják fiataloknak elég ideális, csak sok a probléma. :/
2011. jan. 22. 18:55
 14/14 anonim válasza:

Ha olyat olvasol, hogy magyar nyelvű menü rendszer nincs akkor az hibás van!

kiváló az árhoz képes.

2011. júl. 3. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!