Firka12 kérdése:
Új telefonon van-e kijelzővédő fólia, gyárilag?
Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 10:04
2/7 anonim válasza:
Ha tesznek rá, akkor van. Egyéb esetekben nincs.
De ha van, az nem a mindennapi használatra alkalmas verzió, csak a csomagolás része.
Szóval venned kell ha szeretnéd megóvni az új készüléked.
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt, amire rá volt írva keresztbe a telefon márkája, szóval nyilván nem hagyhattam rajta. Normális védőfóliát külön venned kell.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt rajta, de amikor megvettem a telefont mondták, hogy a fóliát érdemes minél hamarabb lecseréltetni, mert ez csak ilyen átmeneti
5/7 anonim válasza:
Valamelyiken van, valamelyiken nincs. A ~4 eve vett Samu Ace 3-ason pl. volt, es mivel folyamatosan tokban volt a keszulek, meg mindig az van rajta (!).
6/7 anonim válasza:
Lenovo telefonomon is van védöfolia gyárilag.
7/7 anonim válasza:
Huaweien van, és szerintem egész jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!