Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előfizetésem van a T-mobilnál...

Előfizetésem van a T-mobilnál de sokat kell fizetnem vissza és lehet hogy jobb lett volna a kártyás?

Figyelt kérdés

A kérdés az hogy az előfizetést le mondhatom e illetvE kártyásat tudnék e majd venni? Vagy a másik hogy amit vettem telefon annó le lehet e cserélni másik telefonra illetve másik előfizetésre?

Köszönöm!

2010. jún. 19. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
előfizetést akkor mondhatod le ha lejár a hűség.
2010. jún. 19. 13:33
 2/6 bp1985 ***** válasza:

Hát mindkettőnek megvan az előnye, és hátránya. Előfizetés előnye: Nincsen korlátod, bármikor tudsz telefonálni. Hátránya: El tudsz úszni vele, ha nem figyelsz oda.

Kártyás előnye: Csak annyit beszélsz, amennyit tudsz. Hátránya: Korlátolt, drágább percdíj. Végszükségbe már nem tudsz telefonálni, ha nincs rajta pénz.

Lemondani lemondhatod, ha letelt a hűségnyilatkozatod. Ha nem, akkor kötbéres nagy valószínüséggel. Ez 50-100 ezer ft közötti összeg.

Lecserélni le tudod, de milyen értelemben szeretnéd lecserélni?

Előfizetés között tudsz váltogatni, ha találsz jobb csomagot.

2010. jún. 19. 13:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát úgy szeretném lecserélni a telómat mert mostvan LG KP 502 DE a Samsung s5230 lehet hogy jobb lenne ezt így megtehetem és kicserélik?

Köszönöm!

2010. jún. 19. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Aztán jön ki újabb telefon és te szaladsz, hogy cseréljék már ki, mert az jobb? Az előfizetéssel kedvezményesen megvetted az adott telefont. Venni olyat veszel, amilyet akarsz, de nem fogják cserélgetni. Kártyásat vehetsz, de az eredeti előfizetésed megmarad, amíg le nem jár.
2010. jún. 19. 13:46
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Nehogy vegyél s5230-at!!!!! Semmiértelmes dolog nincs rá. Volt. Megbántam. Amúgy meg feltöltőkártyásan vehetsz azt hiszem 5db-ot max 1 évben. Amúgy cserélgetni tényleg nem fogják neked, mert a másik jobban tetszik.
2010. jún. 19. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha lejárt a hűségidő átválthatsz feltöltősre.

De miért nem állítod be a Mix díjcsomagot???

Ezzel nem szállsz el anyagilag, 2990 a havidíj amit 100%-ban lebeszélhetsz/smsezhetsz/netezhetsz.Ám ha elfogy a 2990 Ft nem beszélhetsz többet csak ha feltöltöd mint egy dominósat!

És ne kövesd el azt a nagy hibát hogy az Lg-t lecseréled s5230 ra!!! Még annyira sem használható mint Kp502!Én pont a s5230-at cseréltem Kp502re, és csak jó dolgokat mondhatok, a samu ahhoz képest sehol nincs!

2010. aug. 22. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!