Elfelejtett Facebook jelszó? Fontos
Figyelt kérdés
Úgy volt hogy mamám aki már 58 éves már eléggé feledékeny és nem nagyon vigyáz arra a Mobilra amit kapott ...a jelszavát elfelejtette új jelszót szerettem volna neki kérni de ahozz kellett volna a telefon száma de azt beszüntették 4 hete és azon a számon volt regisztrálva a Facebook-ja is.. már másik telefonon száma van én most tehetetlenenek vagyunk !eszembe jutott hogy a saját telefonszamommat adjam meg de akkor viszont már az én foikoma került elő és nem az övé !?2018. júl. 27. 01:56
2/5 anonim válasza:
Szar ügy. Csinálni kell egy másik profilt
3/5 anonim válasza:
Na tudod ki hiszi el...amúgy ha a tiétek a fiók a supportnak kell írni és iratok/igazolványok bemutatása után feloldják a fiókot....
4/5 anonim válasza:
Új profilt kell csinálni.
Amúgy kamugyanús a sztori.
Vagy ha kell a régi, be fogja kérni a face a személyit beszkennelve, de kérhet mást is, akár a szerződés másolatát az új telefonszámra... csak hogy védje a fiók gazdáját, ha ez mégis egy feltörési kisérlet lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek...az utolsó komment a legértelmesebb ...azt szeretném kérdezni hogy ez az ötlet bevalhat ..és hogy akkor azt hogyan kellene ? Pl a személyiset
2018. júl. 27. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!