Ugyanannál a telefontársaságnál 7 éve megszüntettem a szerződésem, és még akkor egy új munkahelyi flottás szerződést kötöttem velük.Azóta is ezt rendesen fizetem az irodájukban.Akkor 7 éve rendesen lezártak, nem szóltak semmiféle tartozásról, és az eltelt 7 év alatt sem.
Akkor átutalással fizettem.Másik banknál volt számlám, nem amelyiknél most vagyok.
Most egy Intrum nevű behajtócég küldött felszólítást, jó nagy kamattal hogy fizessek meg egy 7 évvel ezelőtti tartozást, mert ők ezt megvették a telefontársaságtól.
Én már be se tudok lépni a régi bank oldalára, hogy megnézzem a régi átutalásokat, meg nem is közölték velem 7 éven át, akkor miért most kérik? Új szerződéskor nem tudtak tartozásról, nem is szerződtek volna ha van.
Ezért szeretnék elévülési időt megtudni.Így bármikor bárki bármilyen összeget követelhet.
Mi a teendő ilyenkor, volt már valaki hasonló helyzetben és mit tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!