IPhone Gold vagy Jet Black?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nem tudom eldönteni. A Jet Black színe tetszik csak kicsit uncsi, míg a gold sokkal különlegesebb.2018. júl. 24. 09:40
1/8 anonim válasza:
Inkabb jet black de ez a te izlesedtol fugg
2/8 anonim válasza:
Nekem az arany tetszik a legjobban, utána pedig a matt fekete. A jet black elméletileg nagyon karcosodik
3/8 anonim válasza:
Ha a gold jobban bejön vedd azt. Rengeteg fiú/férfi ismerősömnek van fehér (iPhoneja) telefonja.
5/8 A kérdező kommentje:
Miért volna búzás szín, ráadásul nagyon?!
Lewis Hamiltonnak egy időbe rose gold volt. Az akkor milyen?
2018. júl. 25. 14:39
6/8 anonim válasza:
jet black üveg , de eléggé tud karcolodni ha nem tokba van
7/8 anonim válasza:
Én egyik iPhone színéről sem gondolom hogy nemhez lenne kötve. Szerintem elég egyértelmű, hogy ha az arany szín jobban tetszik és különlegesebbnek gondolod azt vedd meg. Te fogod használni.
8/8 anonim válasza:
Nem mondom hogy meleg szín hanem inkább nem férfias az arany, nekem pl a fehér telefonok a kedvenceim meg úgy a világosabb színek az ilyen eszközök esetén, ha valasztanom kene a helyedben a goldot valasztanam mint sem a jet blacket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!