Mire használjam a táblagépem?
#8 #9 kössz.
#10 Miért csodál? Nem akarok vitorlázni, ha lehetőségem lenne sem akarnék. Csak nem jött be az android microsoft jawa symbian rendszer csak az iossal vagyok elégedett. De szabadidőmben idős és magatehetetlen embereken segítek hobbiból, a héten újakkal is megismerkedek elvileg. Jó segíteni másokon. Még mindig céltalan a táblagépem. Biztos tud valamit amire nem jöttem rá, csak nem tudom mi az.
"Jó segíteni másokon."
Akkor segíts rajtunk is, kímélj meg a felesleges dumától és dicsekvéstől, ami nem tartozik a kérdéshez.
Mondok egy példát: ezen a fórumon lehet találkozni időnként hihetetlen sötét figurákkal, akikre már józan érvekkel nem lehet hatni (vagy én nem tudok), ugyanakkor még van pofája, hogy engem néz valami kezdő taknyosnak.
Ekkor már én sem tudok mit tenni, kénytelen vagyok eldicsekedni, hogy nem tegnap kezdtem, mire vittem a tudásommal stb.
Tudom, hogy ez dicsekvés, de már egyszerűen nem tudok mit lépni az ostoba megalázásra, hogy mit képzel rólam a sötét butája.
Tehát ezt valóban csak a kényszer hozza ki belőlem.
Amit viszont te csinálsz, csupán primitív, öncélú dicsekvés, amit pusztán a kérdésed előadásához nem lenne szükséges mellékelni egyáltalán.
Primitív dolog, nem tudom ezt másképp nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!