Feltöltős SIM kártya vétele, aktiválása?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új SIM (Vodafone-os) kártyát. Hol juthatok hozzá?
# Ismerőseim szerint, ha besétálok egy Vodafone boltba, akkor ott is tudok venni.
# Mi mindig nagyobb bevásárlóközpontokban vettünk (Auchan, Tesco). Nem tudom, hogy lehet-e még ma is kapni ott.
Mi a különbség a két opció között?
Aktiválás
Nyilván fel kell tölteni egy x összeggel ez idáig világos. Viszont be is kell sétálnom egy Vodafone üzletbe, hogy írassunk egy szerződést? Ha igen, ennek mi a menete? Besétálok. Húzok sorszámot(? - nem tudom, hogy a Vodafone-nál van-e ilyen / ha van, akkor mire kell sorszámot húzzak, van külön hogy "feltöltő kártya" ?). Elmondom, hogy szeretném aktiváltatni a telefonszámot. Adnak nekem egy szerződést, amit csak ki kell töltenem és aláírnom és már kész is vagyok? Milyen kérdések merülhetnek fel az ügyintéző részéről?
Nem kell sehova menned, innen megrendeled és sorszám se kell:
Csönget a postás és hozza a csomagot.
Benne le van írva minden szükséges tudnivaló.
Ha mégsem, itt vannak:
A Vodafone VitaMAX Instant SIM-kártya aktiválásának lépései:
Hívd fel a 1270-es telefonszámot
Az Ügyfélszolgálat munkatársának add meg személyes adataidat
Adataid megadásával a SIM-kártya aktívvá válik
Ezután levélben elküldjük részedre az érvényesítő kódodat
A levél kézhezvétele után az érvényesítő kódot küldd vissza a levélben szereplő határidőn belül. Amennyiben a határidőn belül elmulasztod a kód visszaküldését, a kártya érvényességét veszti. Ebben az esetben az előfizetői szerződést megszüntetjük és a kártyát nem használhatod.
első, ez jó volt, nem is kapható, amit linkeltél
kérdező, Vodafone üzletben készen, regisztrálva kapod a kártyát
ha máshol veszed, neked kell aktiválni
Igen,voda oldalán ingyen rendelhető,neten aktiválható.
90 napig feltöltés nélkül is aktiv.
(Amúgy telenor is)
Egy hét alatt ért ki a kártya😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!