Ha veszek egy androidos mobilt akkor arra tényleg csak a google play áruházból szabad rá játékokat meg appokat tenni?
Hát 'nem biztonságos',de ha .apk-t telepitesz utána 'visszazárod az engedélyt' akkor nem.
Van pár fizetős vagy megszűnt progi,amiket én is 'kézzel' apk ként telepítek,évek óta.
Amúgy simán youtuberól,vagy chromeról is lehet vírusos a teló...;/.A 'biztonságos oldal' se mindig az,a telefonra én még nem találtam olyan vírusirtót,ami mindent fogna.Én sdkártyán és gdriven tartok mindent,bármikor újra telepithető az android,otthon.Hard reset vagy beállitások->gyári visszaállitás.👍
"Az tényleg igaz hogy egy androidos telefonra pl a googleből nem szabad játékot letölteni mert vírust kap es tönkre megy??"
Az tényleg igaz hogy bármilyen más készülék vírust kaphat és ugyanígy járhat?
Telepthetsz külső forrásból is, nem lesz vírusus, ha megbízható oldalról töltöd le az apk-t, pl apkmirror.com, ott az appok régebbi változatait találod meg.
Mit értel a Googleből letöltött app alatt?Nyilván nem szabad ismeretlen helyekről letölteni, amit akkor látsz először és másnak sincs tapasztalata vele.
.apk kiterjesztés!
Apkmirorr vagy apkpure-ról biztonságos.
Jó ,blogról vagy "tört verzió" nagyon nem biztonságos.Sajat felelőségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!