Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan frissíthetem a telóm...

Hogyan frissíthetem a telóm Android 8. 0 rendszerre?

Figyelt kérdés
A telefonom Android 7.0 verziós. Szeretném 8.0-ra felfrissíteni, de valamiért a telefonom nem érzékel frissítést. Azt szeretném megtudni, hogyan lehet ezt a rendszert megszerezni?

2018. júl. 22. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szolgáltatótól is függhet?

Illetve a márka frissithető-e arra a rendszerre?

Google valaszt adhat,vagy a gyártó honlapja.

2018. júl. 22. 07:49
 2/5 anonim válasza:
Ez a gyártótól függ, meg ha nem független, akkor a szolgáltatótól is. Egy androidos telefon általában 2 évig kap szoftveres támogatást. Ez általában azt is jelenti, hogy 2 nagy verziót megkap minden ismertebb készülék. Ha a tiéd 5.0-val lett kiadva, akkor már szinte biztos, hogy nem kapja meg az új droidot. 6.0-val esélyes, 7-estől szinte tuti, hogy megkapja. A hivatalos frissítés az az, amikor a telefonod letölti magától a szoftvert, majd telepíti. Ha nem talál frissítést, akkor nincs is, lehet, hogy nen is lesz (OTA frissítés). Saját magadtól tudsz fekrakni úgynevezett főzött ROM-ot, de kérdésed alapján nem hiszem, hogy menne és nem is ajánlom. Ehhez kellene root is, amivel a garanciát is elveszted, ha nem vagy elég ügyes, a ROM felrakásakor pedig elég könnyen tönkretehető a készülék.
2018. júl. 22. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ezért jobb az iPhone! Arra 5 évig jön frissítés, az Android olyan hogy örülhetsz ha 1-2 évig kapsz frissítéseket.
2018. júl. 22. 12:52
 4/5 anonim válasza:

Off:

Ennyivel jobb csak az iPhone? Akkor köszi, maradik a P20 Pronál. :D

Az iPhone meg egy közép kategóriás mobil, mely csak azért népszerű, mert divat lett. Semmivel sem hasznosabb és jobb, mint egy hasonló árkategóriás Android. Sógirnőm iPhone 7-ese 1 hét után olyan volt, hogy vakuztatni kellett, hogy kikapcsoljon, mert már semmire sem reagált, Sirire sem. Nekem a P9 több, mint 2 év után hibátlan, a pár hetes P20 Prot meg nem győzöm dicsérni. Unikatesómnak iPhone X van, apjának 8, sógornőmnek 7, barátnőmnek SE, az ő barátnőjének 4S és 7 plus, és sorolhatnám a végtelenségig. A felsoroltak közül egyedül az SE működik jól, mert az kb. 1 hetes. :D Szóval nem csak egy iPhone-t kritizáló Android fan (inkább Huawei fan) vagyok, hanem van tapasztalatom mindkettőnél, a hétköznapokban is. Nem kell egy kalap alá venni minden Androidos telefont. Sokan a Navon és társai miatt utalják az Androidot. Ki kellene próbálni egy komolyabb kategóriát a droidból is...

2018. júl. 22. 19:04
 5/5 anonim válasza:
Azt még kihagytam, hogy felesleges Androidot évekig frissíteni, mert annak semmi haszna sincs. Bőven meg fog felelni a hétköznapokra egy régebbi verzió is, minek lassítanák a gyártók egy olyan rendszerrel, amelyet nem bír már el. iPhone-nál ezt is tapasztaltam, barátnőm 5S-e egyre lassabb és rosszabb lett a frissítések után. (Na vajon minek váltott SE-re? Igen, tönkre ment a teló.)
2018. júl. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!