Hogyan frissíthetem a telóm Android 8. 0 rendszerre?
Szolgáltatótól is függhet?
Illetve a márka frissithető-e arra a rendszerre?
Google valaszt adhat,vagy a gyártó honlapja.
Off:
Ennyivel jobb csak az iPhone? Akkor köszi, maradik a P20 Pronál. :D
Az iPhone meg egy közép kategóriás mobil, mely csak azért népszerű, mert divat lett. Semmivel sem hasznosabb és jobb, mint egy hasonló árkategóriás Android. Sógirnőm iPhone 7-ese 1 hét után olyan volt, hogy vakuztatni kellett, hogy kikapcsoljon, mert már semmire sem reagált, Sirire sem. Nekem a P9 több, mint 2 év után hibátlan, a pár hetes P20 Prot meg nem győzöm dicsérni. Unikatesómnak iPhone X van, apjának 8, sógornőmnek 7, barátnőmnek SE, az ő barátnőjének 4S és 7 plus, és sorolhatnám a végtelenségig. A felsoroltak közül egyedül az SE működik jól, mert az kb. 1 hetes. :D Szóval nem csak egy iPhone-t kritizáló Android fan (inkább Huawei fan) vagyok, hanem van tapasztalatom mindkettőnél, a hétköznapokban is. Nem kell egy kalap alá venni minden Androidos telefont. Sokan a Navon és társai miatt utalják az Androidot. Ki kellene próbálni egy komolyabb kategóriát a droidból is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!