Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple fanok már ti is így...

Apple fanok már ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés

A "fanok" megnevezést nem rossz értelemben írtam ki.

https://www.youtube.com/watch?v=_Cb_9RK9dQg

#Apple #iPhone #Csaba #mogyorósi
2018. júl. 20. 16:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

# 9

Én amúgy sose értettem hogy páran miért nem szeretik az Android telefonokat (biztos van köztük rossz) de nekem van egy 3 éve vásárolt Huawei telefonom és egyszerűen nem érzem azt hogy új telefont kellene hogy vegyek.Minden működik rajta gördülékenyen.

2018. júl. 25. 00:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Nézd, én elsősorban az ios miatt szeretem, és nem azért mert gyors vagy gördülékeny még csak nem is a funkciók miatt- persze ez mindd egyben megvan, hanem mert kultúrált, következetes, kiszámítható mégis fejlődő. Számomra az android egy tesco vagy egy auchan vagy egy coop, az ios meg mondjuk egy interspar, de csak a példa kedvéért, mert azért az se nagy szám.

Számomra kultúrált, most ez van akinek ad annyit, hogy megüsse az ingerküszöbét és valami plusszt jelentsen, valakinek meg nem ad semmit, és csak azt veszi észre mi minden hiányzik.

Volt androidom, de már a visszagomb is egy olyan kultúrálatlan barbárság, hogy te jó ég, mégsem ezen vérzett el, hanem mert kb mindent csak 50 százalékban tudott, vagy volt hozzá kedve, vagy nem, ha volt, abban sem volt sok köszönet.

Előtte is rossz véleménnyel voltam róla, csak kényszerből használtam, nagyon ki akartam vele jönni, de nem ment, soha többet.

Hogy vannak jobbak is? Biztos, de ha már iphone szintű élményt szeretnék az közel annyi.

Itt rendszeres a szoftverfrissítés, nincsennek kompatibilitási gondok, ha egyszer megtanultam akkor számíthatok rá hosszú távon is, kiszámíthatóan fejlődik, és nem tűnik el a megoldások harmada 2 évente. Olyan mint egy jól működő párkapcsolat amivel hosszútávra lehet tervezni, az androidosoknál meg azt látom, hogy folyton a “kalandot keresik”, tudom, te említetted nem ez vagy.

Még mielőtt az jönne le, hogy csak azért szeretem mert semmit sem változik, ezt cáfolnám.

Határozottan szeretem a technikai fejlődést és az előremutató dolgokat, amennyire van értelme lekövetem használatban is, és gyakran alig várom az újdonságokat.

De nem akarok béta teszter lenni, és amikor a másik oldalról olyanokat olvasok, hogy az egy funkció, hogy “szemmel görgetés”, na én az ilyenekben pont nem akarok részt venni.

Amikor meg jönnek ezzel a személyre szabhatósággal, hát ki lehetne kergetni a világból.

Mint mikor az emberek a windows xp-n nagyon önkifejezőek akarnak lenni az összepaintelt háttérképeikkel.

Elhiszem, hogy sokan élvezik, én nem erre vágyom.

Pedig azt se lehet mondani, hogy ne használnám ki a telefonom, afféle digitális nomádként élek már jó ideje, rengeteg alkalmazással.

Vannak persze rendszerszintű hibái, elvi megközelítésbeli tévedései, meg szoftveres hibái is elvétve, de ha most nekem mondanom kéne csak egy valamit is, min változtatnék, hát nagy bajban lennék mert hírtelen nem jut eszembe semmi komoly, de még szoftveres hiba sem.

Ami persze nyílván van, de akkor is, jól jellemzi a helyzetet.

Az előző hozzászólóra reagálva meg, azért ez nagyon el van túlozva, nekem a legtöbb hibát 90 százalékban szerencsére nem produkálja amit a Magyarósi Csabi előadott.

Nem kétlem, hogy másoknál van, de biztos vagyok benne, hogy nem ennyire rossz a helyzet, még ha az apple süllyedt is önmagához képest.

2018. júl. 25. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!