Xiaomi redmi note4x adatvédelmi jelszó?
Figyelt kérdés
Sziasztok . Pár perce elrejtettem egy jegyzetet de mikor megakarom nézni akkor egy adatvédelmi jelszót kér ami egy minta nem is jelszó és gőzöm sincs mi lehet az van rá mód hogy újat adjak meg anélkül hogy elveszítsem a jegyzetet? Nagyon fontos számomra az a jegyzet érzéseket írtam le benne nem tudom 2szer ugyanúgy megírni2018. júl. 16. 13:09
1/2 anonim válasza:
Ha mintát (jelszót) kér, akkor azt neked valamikor be kellett állítani.
2/2 A kérdező kommentje:
mióta megvettem a telefont (újonnan) én csak jelszót használtam rajta ujjlenyomat mellett ezért nem értem ez mi lehet valamikor állítottam be ilyet nem tudom. mind 1 meg írtam újra csak egy másfél órába tellett de legalább tudom hogy nem szabad elrejtenem többet
2018. júl. 16. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!