Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a telefonomnak?

Mi baja lehet a telefonomnak?

Figyelt kérdés

Nokia 5230-as telefonom van,nemrég kaptam meg. Egyetlenegy problémája van: mikor meg akarok nézni egy videót, ezt írja ki:"A memória megtelt. Zárjon be néhány alkalmazást,és próbálja újra."

Ezt néha a képeknél is ki szokta írni,mikor nagyítok. De nem értem,miért,mert memóriája még bőven van (54 MB telefonmemória). Akkor meg miért írja ki?

Légyszi segítsetek!!:)

2010. jún. 18. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs megnyitott alkalmazásod, amit bezárhatnál, én csak az általános dolgokat tudom javasolni: restart, ha nem segít, biztonsági másolat a telefonon levo dolgokról (a kártyáról nem kell, ott úgy tudom, megmarad minden) PC-re, aztán gyári beállításokat vissza, ha ez sem, szoftverfrissítés.

Sajna csak ennyit tudok...

2010. jún. 18. 16:10
 2/8 anonim válasza:

A "memória megtelt" a RAM-ra vonatkozik, míg a telefonmemória a winchester. :)

Én is sokszor találkoztam vele, újraindítás segíthet, vagy a gyári beállítások visszaállítása talán.

2010. jún. 18. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2010. jún. 18. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Az újraindítás segített! Most (egyelőre) nem írja ki ezeket!

Mégegyszer köszii!!:)

2010. jún. 19. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Istenem itt mindenki ilyen szerencsétlen???

menü---Opciók ----megnyitott alkalmazások magj. és ott bezárod őket

2010. jún. 19. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:

-.-"

Mikor ezt írja ki,akkor soha nincs megnyitott alkalmazásom.. mert arra magamtól is rájöttem,hogy azért írhatja ki..

2010. jún. 20. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél bele memóriakártyát...
2010. júl. 15. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Van benne memóriakártya,és arra raktam minden cuccot.:)

De mostmár minden oké,mert azóta nem írja ezt ki!

2010. júl. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!