Hogyan tudnám megoldani, hogy egyből az SD kártyára telepítse az alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy Samsung telefonom van,sajnos csak 8GB tárhelye van, ami nagyon kevés.. Vettem egy 32GB SD kártyát. De csak úgy tudtam eddig használni, hogy a letöltött alkalmazást áthelyeztem rá. De nem lehet akármelyiket. Ha tudtok, kérlek segítsetek, nem tudom egyből az SD kártyára rátelepíteni a play áruházból?
Előre is köszi.
2018. júl. 15. 20:33
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ha már kevés a belső tárhely, akkor amelyik app engedi, automatikusan az SD-kártyára települ. A beállításokban egyesével át lehet tenni.
Meg korábban használtam egy appot, a neve asszem Link2SD volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!