Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lesz még ilyen lehetőség?...

Lesz még ilyen lehetőség? Nagy lehetőséget kihagytam sajna

Figyelt kérdés
itt törtem a fejem hetekkel ezelőtt hogy a 4 éves telómat lecseréljem, és meg is láttam hogy eustockon a Xiaomi Redmi 5A 25 körül ment, akkor nagyon gondolkodtam rajta de végül mégsem léptem meg, és most rohadtul bánom hogy kihagytam mert alaposan körbenézve nem találni hasonlót ami olyan tudás mellett az árát is így tartaná, és még megbízható is. azóta náluk ez már kifutott én meg egy hatalmas kihagyott lehetőségnek érzem, hisz hiába nem vagyok mobilb*zi, talán még ez lett volna a legideálisabb lehetőség frissíteni a telót ilyen felgyorsult fejlődés mellett. lesz még hasonló lehetőség a közeljövőben szerintetek, vagy mindenképpen veszteséggel tudnék beújítani valamit?
2018. júl. 15. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lesznek még akciók.
2018. júl. 15. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Redmi 5 és Vernee M5 is most megy kifele....Eustockon
2018. júl. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!