Szerintetek gáz 3 telefont használni?
Sziasztok!
Mostanában elővettem a régi telefonjaimat. Az egyik telefon az exosztálytársammal beszélek. A másikon netezek. A 3.on pedig telefonálok. Nem drága telefonok, elég régiek, szóval nem felvágásból kárdem. De nekem egyszerűbb így. Ti hogy vagytok ezzel?
Vircsi
*kérdem
És ti hány telefont használtok? Vagy edetleg van olyan aki csak telefont használ gép helyett?
Én egy időben kettőt használtam nem is olyan régen. A main telóm egy S7-es, a másodtelóm meg valamilyen HTC volt, inkább egy ilyen középkategóriás. Az utóbbit csak arra használtam, hogy ha az első telóm lemerül, akkor azt használom amíg fel nem tölt. De zenéket is inkább arról hallgattam, arra jó volt.
Illetve van egy erősebb asztali PC-m is amit inkább játékra használok és házi írásra. Meg mellette egy laptopom amit filmezésre és utazásokkol használok.
Egy telefont hasznalok mindenre...egyszerre ugysem tudsz telefonalni es zenet hallgatni,es ket emberrel beszelni ket eszkozon sem nagyon lehet egy idoben.
Laptopunk es asztali gepunk egyaltalan nincs mar evek ota.
Van egy 10 colos tabunk,azon szoktam filmet nezni neha,de altalaban azt is telefonon.
A tab hangosabb(sztereo,4 hangszoroval) es ha valaki esetleg hiv kozben,vagy beszelgetek valakivel viberen messengeren akkor jobb igy.
De sokaig nem volt tabunk sem,annyira nem hianyzott.
Egy 6colos telefont hasznalok amugy,szoval boven eleg mindenre a kepernyo merete.
" AZ egyik telefon az exosztálytársammal beszélek. A 3.on pedig telefonálok ".
Hogy is van ez?
Akkor kettővel telefonálsz, és erre 2 SIM kártyát fizetsz.
Csak 3-at? Én 4-et használok.
iPhone X a csajozós telefonom.
Samsung Galaxy S9 +-t használok a haverjaim előtt.
Huawei P20 pro-t használok utcai használatra.
Nokia 1110, ha megyek segélyért. muhaha
Najó nem trollkodok tovább. Gáznak nem gáz, csak fölösleges 3 telefont cipelni. De ha neked úgy az egyszerűbb, akkor hajrá.
Nekem csak 2 van, de csak egyet hordok magammal.
Van egy "házi" mobil és egy amit magammal hordok.
Nem gáz, csak felesleges cipelni ennyit. Pláne hogy itt netezésről, telefonálásról van szó, szóval akár egy olcsóbb telefon is alkalmas mindháromra.
Én egy telefont használtam. Volt, amikor megpróbáltam a kettő használatát (mivel lecseréltem a régi telefonomat, de nem volt szívem elrakni a fiókba, mert amúgy működött, de Windowsos volt, szóval jobbnak láttam lecserélni). Nem nagyon jött be. Macerás. Meg most ha egy telefonról mindent megtudok csinálni, akkor nem fogom a másikat is folyton töltögetni, pénzt rakni a kártyára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!