Ihpone betört kijelző SÜRGŐS segítség! Mit tudok ezzel kezdeni?
Üdv egy olyan nagy problémám lenne, hogy egy iphone5s készüléken betört a kijelző ami miatt semmire nem reagál.
A rajta tárolt adatokat szeretném kimenteni mindent amit csak lehet, de se itunes-al se különböző programokkal (dr.fone) sem sikerült mert maga a készülék újraindult ezeknél a programoknál pedig muszáj, hogy magát a jelkódót illetve a pin kódót beírjam, de úgye ez a hibás kijelző miatt nem lehetséges...
Tudtok ajánlani valami? Esetleg egy eszközt, programot amivel külsőleg irányíthaatnám magát a készüléket addig amig a jelkódót beírom? (magát a készüléket már nem javítatnám meg)
Előre is köszönöm a válaszokat.
1. Vagyok.
Biztos van rajta sok olyan intim dolog amit szégyell.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Nem nem intim dolgok vannak rajta csupán családi képek, emlékek amikre szükségem lenne. Szerviz első körben csak azért nem jött szóba mert szegyelnem ami rajta van :D hanem mert 5ezerert akartak ki másolni azt pedig azért sokalottam :D Kijelző csere házilag meg azért nem vállaltam volna be mert kicsit sem ertek hozza. A távolról vezérelt otlet nyilvánult számomra a legjobbnak ezért érdekelt ez. Szerencsére meglett oldva, de köszönöm mindenkinek a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!