Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elhagytam a fülhallgatóm, mit...

Star Stable csaj kérdése:

Elhagytam a fülhallgatóm, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az osztálykiránduláson ott aludtunk egy táborban, és másnap el kellett hagynunk a tábort, a kísérő felnőttek és tanárok átnézték a szobákat hogy semmit ne hagyjunk ott, de a fülhallgatóm ott maradt... féléves garancia van rá, de nem tudom hogyha bemegyek a boltba akkor ezt így elfogadják-e, és adnak másikat... kérlek segítsetek....

2018. júl. 14. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Egy ilyet mérhetetenül ostoba kérdésre mégis milyen választ lehet írni? :)
2018. júl. 14. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Zoligyerek, kirakhattad volna az irónia szmájlit, mert sokan komolyan vették a válaszodat.
2018. júl. 14. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egy ilyet mérhetetenül ostoba kérdésre mégis milyen választ lehet írni?"

Ő a Star! Most akkor képzeld el, aki nem az..

2018. júl. 14. 22:00
 14/15 Alex Fly ***** válasza:
77%

Mielőtt a kérdezőt teljesen összezavarnánk (mivel képes volt kiírbi ilyen kérdést, így ne várjuk el, hogy felismerje az iróniát), itt a komoly válasz.

Ha bemész az üzletbe és kérsz, másikatb természetesen adnak. Csak legyen nálad anbyi pénz, amennyibe kerül. És természetesen a garancia is élh a törvényben megállapított jótállást megkapod az újonnan vásárolt fülesre is. És ha azt is elhagyod, ismét vehetsz magadnak -ahányszor akarsz...

2018. júl. 14. 23:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

--------------------------------------------------

HA KIVÁGOD INNEN EZT A KUPONT, VEHETSZ EGY ÚJ MONITORT

--------------------------------------------------

Na indulás a flexért...

2018. júl. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!