Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ment tönkre az LG G3 as...

Miért ment tönkre az LG G3 as telóm?

Figyelt kérdés
2 éves a kütyü. Jött rá egy automata rendszerfrissítés, majd 1 hétre rá képernyője teljesen sötét maradt. Ledek töltéskor jeleznek azt ennyi. Összefügghet ez a s frissítéssel?

2018. júl. 13. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Hard reset?
2018. júl. 13. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Csuda, hogy eddig bírta. Nekem a G4 & V10 is megadta magát 1 éven belül.

Semmilyen logó nem jelenik meg bekapcsoláskor? Ha nem, akkor vidd be a szervizbe, ha igen, akkor gyári visszaállítás: [link]

2018. júl. 13. 14:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Hiába csinálok bármit, a képernyő tök sötét.
2018. júl. 13. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem kapcsol be. Lehet, hogy csak az aksi ment gajra, de kitudja. Vidd el szervizbe.
2018. júl. 13. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. De elegem volt ebből a sz...ép tf ból. (Volt ezzel más gond is. GPS nél melegedett és kikapcsolt... az utat meg képzeld el. Ráadásul a gps vétel 2-3 percenként elment...katasztrófa. A rákoppintós képernyő felhozatal is vagy működött vagy nem. Az lg től ettől többet vártam... Soha többé ilyet(lg t). Köszi mindenkinek, csak az lg nek nem.
2018. júl. 13. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Lg K8am volt,2016-os,ha lenne rá,akkor vennék.De csak újan,bármilyen telefont.
2018. júl. 13. 17:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Mi lenne rá? Mit vennél?
2018. júl. 13. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Márkás (Lg,Nokia) telefont😂
2018. júl. 13. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én most kinlódok eggyel, bűn a az egész, Lefagy , sok baj van vele
2019. febr. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!