Samsung Monte-n google maps-et nézegettem és 5 perc alatt
lement róla 1500 ft, MIÉRT?
Figyelt kérdés
Komolyan pénzbe kerül az a szar?? Vagy mi a rákért nyúlta le a pénzem??? Telenor..-.-
És honnan a pi.csából kellett vna tudnom hogy pénzért megy ?? :S
Vagy ha nem az, akkor mi vitte le a pénzem?Ilyenkor lehet reklamálni???
2010. jún. 18. 12:55
1/9 A kérdező kommentje:
de ez milyen már??:'(:'(
2010. jún. 18. 12:57
2/9 anonim válasza:
Az internetes adatforgalom természetesen pénzbe kerül.
Előnyös gyakori internetezéshez előfizetni egy csomagra.
Onnan veszed észre, hogy a kijelző tetején adatforgalmat jelző piktogram jelenik meg (EDGE-E betű, GPRS-G betű, ....)
2010. jún. 18. 13:10
3/9 anonim válasza:
gondolom felkapcsolódtál valahonnan wifire, de nem fizettél elő a szolgáltatónál egyik netcsomagra sem. ha nem fizetsz elő, akkor pár perc alatt képes ezreket lekapni.
2010. jún. 18. 13:13
4/9 anonim válasza:
Ha wifire csatlakozott volna rá akkor nem vett le volna pénzt:D A google mapsnak pedig kell a net mer a térképeket onnan szedi. Vagy köss mobilnet előfizetést, vagy előbb csatlakozz wifi hálózathoz.
2010. jún. 18. 14:23
5/9 anonim válasza:
nekem is Monte-m van, kipróbáltam már mindenhogy. ha nincs előfizetésem, és wifire kapcsolódok, nyeli a pénzt...
2010. jún. 18. 15:01
6/9 A kérdező kommentje:
de a wi-fi elvileg ingyenes, nem?? mert az otthoni hálózatunkra rátudok menni, azért meg mért vonna le pénzt?
közben néztem a google mapsnél a beállításokat meg ilyeneket és volt egy olyan pont ahol az volt h kapcsolatok, rámentem és ott ugye több opció volt és a pannon web volt kipipálva, gondolom valszeg azért nyúlta le a pénzem. de annyira dühítő, mert honnan tudja az ember, hogy nem ingyenes a google maps??
de a wifi attól függetlenül ingyenes?
2010. jún. 18. 15:38
7/9 anonim válasza:
A wifi az ingyenes mint ahogy a google maps is csak a google maps adatforgalmat generál amit meg fizetni kell ha nem épp a wifit használja az ember.
2010. jún. 18. 16:01
8/9 A kérdező kommentje:
Na akkor jó. Köszönöm az érthető választ:)
2010. jún. 18. 16:11
9/9 FViktor válasza:
Wifi-re csatlakozva valóban nem kerül semmibe, de ha nincs wifi, akkor az adatforgalomból összejöhet egy kisebb vagyon, ha nem olyan az előfizetés, tudniillik a Googlemaps folyamatosan tölti le a hálózatról az aktuális térképet. Egyébként nekem is Montem van, és ha az első indításnál elolvasod és elfogadod a feltételeket, ott bizony le van írva, hogy a szolgáltató az adatforgalomért díjat számolhat fel, márpedig nyilván fel is számol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!