Telefonos androidos gyári hibákat tudtok mondani/felsorolni? ami brutál
Pontosan ez miert is erdekel?:D
Alaplaphiba...ennek legdragabb a javitasa,de ha gyarilag ilyen azt hamar eszreveszed es tudod csereltetni garanciaban
Volt ,hogy hibas akksival kaptam telefont ,de egybol csereltek.
Kevesbe ismert markaknal fordul elo,hogy az ujjlenyomat olvaso nem mukodik.
Iphone 5/5s-nel volt tipushiba,hogy egy kisebb esestol is kijott (kijebb allt) a kepernyo a keretbol.
Igazabol a kerdesedben gyari hibat kertel ,ami konkretan barmi lehet,de ezeket garanciaban javitjak/cserelek.
Szelsoseges esetben azt is eltudom kepzelni ,hogy a figyelmetlen munkatarsaknak koszonhetoen ures telefondobozt kapsz :D
A play aruhaz dolog szoftveres hiba lenne,az meg az azonos tipusu telefonokon ugyanaz szoval vagy mindegyiken rossz vagy egyiken sem (persze ha gyari rendszer van rajta)
Az alaplaphiba sokmindent takarhat (nem reszletezem ,tele van vele a net)
Ahogy mondtam az ilyen durvabb,komolyabb hibak altalaban vasarlas utan szinte azonnal kiderulnek es garanciaban cserelek oket.
Mondjuk ha a telefonom nem mukodne :
-a bluetooth akkor sose derulne ki, mivel nemhasznalom
-a wifi hotspot sose derulne ki, mivel nemhasznalom
-a szovegfelolvasas sose derulne ki,mivel nemhasznalom
-az nfc sose derulne ki,mivel nemhasznalom
-a Mirrorshare(wtf?😅)sose derulne ki ,mivel nemhasznalom.
-a 2. sim kartya orvaso es micro sd olvaso sose derulne ki,mivel nemhasznalom.
eu minek van?
na ha letöltök 300 mbnál nagyobb fájlt,stb akkor 70-80% tölti utánna azt itja ki:nem sikerült letölteni hibakód:495
töröltem a gyórsítótárat igen mindent elvégeztem gyári beálitások visszaállítása minden
Akkor gondolom ezeket mind próbáltad:
Nem lehet ,hogy siman csak nincs eleg helyed?
Nekem evekkel ezelott volt hogy megszakadt 80% korul a letoltes (bar nem google playen ,hanem siman bongeszobol letolteskor) ,de akkor azert mert gyenge volt a wifi jel es letolteskor tobbszor megallt emaitt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!