A fesztiválokon/koncerteken miért nem látni senkit, hogy ütemre villog a telefonja hátulján a fényképező LED?
Világítani szoktak vele nagy nagy ritkán.
Persze 2-3 éve még ez sem volt általános, a sok gyökér csak úgy tudta bekapcsolni, hogy elkezdett videót felvenni.
Mert akkor még nem volt alap gyári funkció a "zseblámpa", külön kis appokat bármikor lehetett letölteni akkor is....csak ugye gondolkodni senki sem szeret.
Most meg már hogy a telefonokban elég gyors a feldolgozási sebesség és van legalább 2-3 mikrofon, nekem pl fesztivál első 10 percében eszembe jutott, hogy kellene keresni egy appot, ami elemzi a hangot és úgy villogtatja a LED-et. És van egy jó pár ilyen app már most.
Most még én vagyok a "kis hülyegyerek", aki túl "sokat gondolkodik"
Aztán 2-3 év múlva ez a funkció is benne lesz az iphoneokban és akkor már a 80 IQ-s tini muffok szociális feltűnési viszketegségének és megfelelési kényszerének egyik eszköze lesz.
Most te vagy a kis hülyegyerek. Mégis minek villogjon?
Egy óvodás gyereknek biztos tetszene.
azért villogjon, mert mikor jön a drón és veszik a tömeget, akkor azzal is számolnak, hogy milyen menő, hpgy a sok emebr világit a telefonjával.
És még egyszer modnom, ha az iphoneokba beletennék azt a funckiot, hogy villogjon ÜTEMRE a led, akkor onnantól az lenne a standard.
de addig meg én vagyok a kis hülyegyerek
kotont szoktál használni? Ha igen tartsd meg a jó szokásod, ne szaporodj. Az ilyenek szoktak belehajtani a tömegbe stb.
Óvd a környezeted magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!