Milyen alkalmazásokat használjak a Xiaomi Mi A1 Telefonomhoz?
Mostvan először ilyen telefonom és nem tudom milyen alkalmazásáokat használjak hozzá. Mivel androidone felület van rajta, tehát csak a gyári androidod tartalmazza, ezért a megszokott ""telefonnal járó úgynevezett alapalkalmazások"" nincsenek a telefonon.
Letöltöttem már egy csomo appot a play áruházból de egykóikse voolt az igazi. Pl.: csomó reklám, kifagy, lefagy stb...
AZ lenne a kérésem, hogy tudtok esetleg írni egy-két alaklmazást ami használható, jó a rendszere, és nincs benne reklám.
A következő alkalmazások kellenének:
Offline Magyarország térkép GPS navigálással együtt
Átlátható és jó jegyzettömb
Képernyőfelvevő program lehetőleg full hd felbontásban
Hangrögzítő: A telefonomról azt olvastam, hogy szereo mikrofonok vannak rajta, olyan alakalmazás kéne ami ezt ki tudja használni.
Dokumentum Szkenner
QR Code Szkenner
Fm Rádió: olyan kéne ami offline-on is működik és nem kell bedugnia fülhalggató madzagját.
Mindenkinek köszönöm aki tud nekem segíteni?
UI.: Egyébként lehet olyat a telefonokon, hogy miközben elindítok egy videófelvételt a telefon hátlapi kamerájával átváltok a felvétel közben az előlapi kamerára?
Offline Magyarország térkép: Here We go
Letöltöd, majd a programban az ország térképet és a magyar Navi hangot. Magyar nyelvű progi
Elsőként a Magyar helyesírás szabályait töltsd le.
Tanulgasd.
Szia!
FM rádió app, csak a gyárit tudod használni, amit a szerviz menüből tudod elővarázsolni. Ritka az az okostelefon, aminek van FM rádió antennája, így csak a fülesedet tudod használni. Azért van erre is megoldás: direktben antenna-t lehet tenni a jack csatlakozóra, ilyent akár 630 Ft-ért lehet rendelni az Amazonról: [link]
A két szkenner app-ról meg csak azt, amit több csillagosan ajánl a Google Play.
Jegyzettömb helyett tudom ajánlani a WPS Office-t; ez komplett office csomag, amelyben van jegyzetelő is.
Vagy a jó öreg Evernote -azt hiszem nem kell bemutatni...
QR kódokhoz én az ősrégi Barcode Scanner nevű appot használom évek óta. Teszi a dolgát és még semmi gond nem volt vele.
FM rádió: ez egy keményebb dió... Ha nincs gyári app, akkor gondban lehetsz: az Android rendszerszinten nem támogatja. Még akkor sem, ha a hardver megvan. Független appként a Spirit FM-et ismerem (abból is a Spirit2), de egyrészt ha legálisan akarod beszerezni, akkor elég mélyen kell a zsebedbe nyúlni (természetesen illegálisan is beszerezhetőb de ilyesmit nem írunk le), másrészt rootjogokat igényel -és még a szoftverkörnyezetre is kényes. Viszont ha működik, akkor tökéletes. És nem ellenőrzi, gogy van-e a jack-portban antennaként használható kanóc; megfelelő vételi körülmények esetén még a helyi adókat hallani is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!