Egy hd+ felbontású telefonon mennyi pben lehet videót nézni? (720p,360p,1080p stb. )
Figyelt kérdés
az újonnan vett telefonom ma egy hónapos de a youtubeon 720p a felbontás max.
ez direkt van igy?
ez problémának mondható?
2018. júl. 10. 20:21
1/7 anonim válasza:
Ez feltöltés minőségén alapszik.
Ha például a feltöltő 240p-ben tölt fel videót akkor te is csak 240p-ben tudod megnézni.
Próbáld meg ezzel itt:
2/7 A kérdező kommentje:
nekem a maximum 720p60 .
ez normális?
egy hónaja van meg de mindig 720p60 volt a max.
becsaptak?
ez hiba?
2018. júl. 10. 20:45
3/7 A kérdező kommentje:
válaszoljatok please könyörgöm nem értek hozzá
2018. júl. 10. 21:08
4/7 anonim válasza:
Szerinted hogy néznél nagyobb videót,ha akkora a kijelződ bontása? Közben szaporodnak a pixelek...?
5/7 anonim válasza:
Ha a telefon csak 720p-t tud, akkor videót is MAX annyiba tudod nézni.
Ahhoz, hogy full HD-be tudd nézni, olyan felbontású kijelzős telefont kell venned.
6/7 anonim válasza:
A hd az 720p , a fullhd meg 1080p. Ezután jönne a 4k.
A hd+ gondolom a 720p 60fps re utal szóval nem csaptak be... :|
7/7 Alex Fly válasza:
@6: a full HD után a QHD jön (1440×2560 pixel). Mivel én még videomegosztókon nem láttam 1440p-s tartalmat, így ehhez az értelmes választás a 720p, így teljes képernyőn a video minden képpontját 2×2 pixel jelenít meg -a 1080p-s videót ellenben át kellene méretezni, ami egyrészt erőforrásigényes, másrészt minőségromlással jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!