Iphone 8 Plusnal mire eleg a 64GB?
Figyelt kérdés
A mostanim 16os, es mar nagyon szenvedek vele. Jatszani nem igazan jatszanek rajta semmivel, viszont fenykepezni nagyon szeretek, meg lementegetni dolgokat + szoftverfejlesztesek, es alapveto par alkalmazas lenne rajta. Nagyon felek tole hogy ezzel is szivni fogok egy ido utan. Ha valakinek esetleg lenne szemelyes tapasztalata annak nagyon orulnek!2018. júl. 9. 19:58
1/11 FREWW válasza:
64 GB rengeteg mindenre elég. Gyakorlatilag ha nem 4K-ban videózva éled az életed bőségesen ki fog tartani. A mostani telefonom (Redmi Note 5) is 64GB, rendszeresen túrkálok a rendszerrel (sok rendszerfájl van letöltve), HearthStone, Pubg, egy halom kép és kisebb játék, és még a felénél sincs a kihasználtság. Vállald be nyugodtan!:)
2/11 anonim válasza:
Szerintem egy átlag felhasználónak bőven elég.
3/11 anonim válasza:
Nem sok értelme van a 256gb-osnak. 64 is bőven elég nyugi.
4/11 anonim válasza:
És kedves iPhone userek köszönjétek meg minden egyes Android usernek azt hogy miattuk van nagy alaptárhelyetek az iphoneotokban. Ha apple bácsin múlik még 10 év múlva is 16gb az alapmodell.
5/11 anonim válasza:
Nemrég olvastam, hogy egy átlag user 20-25GB-ot használ, tehát ha belaktad a telefont (mindent feltelepítettél), utána is fel tudsz venni rá 2 órányi 4k videót vagy tudsz csinálni 8-10 ezer fotót.
6/11 anonim válasza:
én 7+ hasznalok 254 gigás. De így mondom neked teljesen felesleges alig 20 giga foglalt, pedig rengeteg fénykép, video és aplikációt hasznalok
7/11 anonim válasza:
Akkor miért kellet 256gb-ás verzió?
8/11 anonim válasza:
"Akkor miért kellet 256gb-ás verzió?"
Mert az előtt 5 évig használtam a Samsung Galaxy note 2-est annak 16 gigás az alap memóriája és párszor megtelt.(igazából aért váltam meg tőle mert a mikrofonja elromlott)
Én meg telefonokkal úgy vagyok hogy hosszú távra veszem és fogalmam sem volt róla mennyit fogok kihasználni belőle, így utólag valóban túlzásnak érzem a 256gbs verziót, bőven elég lett volna a 64 es
9/11 anonim válasza:
Értem. Majd legközelebb jobban látod ;)
10/11 anonim válasza:
Nekem is 64 gb van alig hasznalok belole 20-25gb kepekkel videokkal mindennel egyutt. Szoval ne aggodj ezert! Mig 32gb -om is volt alig hasznaltam 20-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!