Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni,...

Telefont szeretnék venni, mindenképp iphone-t, milyet vegyek?

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vegyél áj£ kisgyetek
2018. júl. 7. 10:32
 12/21 anonim válasza:

Szia,itt van egy link ahol Apple Pie (Joe Ritter) elmondja hogy 2018-ban melyiket vedd meg:

https://www.youtube.com/watch?v=HSOuiD7Dm3A

Remélem segítettem! :)

2018. júl. 7. 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Komolyan annak a gyereknek adsz a szavára? És még ajánlod is?
2018. júl. 7. 23:15
 14/21 anonim válasza:

Szia!:) szerintem mindenkepp ujabb szeriabol valassz.Nekem 6-osom van,de senkinek nem ajanlom,2,5 eve van meg nagyon szenvedek vele.Az 5s is nagyon jo telefon meg a 6s is de ezt a 6ot elegge elrontottak:(

Nekem most a 8+ tetszik nagyon,de annyiban igazuk van az elottem szoloknak hogy nem tudjuk a te elvarasaidat,konkret telefont nem tudok ajanlani,de en a 2017-ben kijott telefonokbol valasztanek :)

2018. júl. 10. 02:35
 15/21 anonim válasza:
Meg annyi hogy nem ertem minek irogatnak olyanok akik csak fikazni tudnak,meg rogton ugy csinalnak mintha ismernek az anyagi hattered,de ne foglalkozz veluk:) ennyi eletuk van
2018. júl. 10. 02:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Hogy micsoda? Egy apple user bevallotta hogy már nem olyan jó a régi mobilja? De hát az iPhone 10 évig is bírja bezzeg az Android max fél év és kuka..
2018. júl. 10. 12:26
 17/21 anonim válasza:

Igen bevallom hogy mar elegge kuka,en se vigyaztam ra ugy ahogy kellett volna,ettol fuggetlenul nem azt jelenti hogy mindent iPhone 10 evig tart,sot, senki nem mond semmi ilyesmit. Az i6 egy beteg szeria,semmi jot nem iger,viszont a csaladban levo 5S mar 4 eve birja a gyurodest,a baratom 6S telefonja is hibatlanul mukodik evek ota:)

Szerintem senki nem mondta habzo szajjal hogy az iPhone tokeletes es mindenkepp olyat vegyen mindenki,a kerdezo jelentette ki hogy o iPhone-t szeretne amivel en egyetertek ugyanis ense valtanek vissza Androidra mar. De nem fikazom az Androidot,szerintem peldaul a ismeretsegi korbol van Huawei P20 is,remek telefon,bar meg hosszutavon nem ismerem a hibait. (mert MINDEN telefonnak van)

2018. júl. 10. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja az i6 beteg széria... Az összes az. iPhone X-et úgy adták hogy kevés benne a ram. De kiadták fél millával. Ilyet egy normális androidos márka nem csinál. Ennél fogva aki ilyen telefont vesz annak se adnék levegőt.
2018. júl. 10. 20:37
 19/21 anonim válasza:
0%
Imadom ezeket az Apple Vs. Android vitakat :) kedves utolso,neked aztan nem mindegy hogy a kerdezo milyen telefont vesz? szerintem semmi ertelme nincs itt mondogatnod hogy az iPhone milyen szar,ha mar egyszer eldontotte akkor biztos nem a te ellenvelemenyedre kivancsi,hanem hogy az Iphone-on belul milyet valasszon...
2018. júl. 10. 22:14
 20/21 Bekai válasza:
Először is döntsd el, mennyit szánsz rá. A következő lépés mekkora kijelzőt szeretnél és mire akarod használni. Nekem csakis iPhone a telefon, a családom meg az androidra esküszik... persze nem győzöm kéthavonta resettelni őket, mert mindig valami történik velük. Most egy SE-t nyúzok két éve, hibátlanul. Nekem nem kell nagy kijelző, szóval nekem ez tökéletes.
2018. júl. 11. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!