Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Touch Diamond vagy Nokia...

HTC Touch Diamond vagy Nokia 5800?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam?
2010. jún. 17. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

HTC touch diamond egyik pozitívuma, hogy nagyon magas összeszerelési minőséggel bír viszont:

kapacitív kijelző, bolha méretű gombokkal (windows) ceruzáznod kell

csigabiga az egész

a windows kicsit keszekusza, nem egyértelmű más telefonok után

viszont rengeteg program van rá

nokia az egy rémegyszerű teló de rezisztív (újjal tapicskolós) van rá navigáció stb egyszerűbb a kezelése is

2010. jún. 19. 13:04
 2/5 bp1985 ***** válasza:
touch diamondra is van navigáció. Mivel nekem htc-m van, és semmi bajom vele, ezért ajánlom. volt már pár telefonom, de eddig ez a legjobb ami nekem volt (hd2)
2010. jún. 19. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
az oké, hogy neked volt pár htc-d és te úgy gondolod, hogy jók, de a touch diamond egy kifejezetten lassú és nehezen kezelhető telefon a fentebb leírtak miatt... nekem volt, szabadultam tőle mint a tűztől (spb mobile shellel volt valamilyen szinten használható)
2010. jún. 19. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
htc touch diamondot vegyél én 1 évig használtam és nagyon meg voltam vele elégedve és most 1 honapja cseréltem le egy htc desire-t re.
2010. jún. 19. 18:36
 5/5 bp1985 ***** válasza:
a hd2 az első htc-m. Előtte Nokia, SE, Apple 3gs( bárcsak ne lett volna) voltak.
2010. jún. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!