Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eredeti Blackberry telefon BB...

Eredeti Blackberry telefon BB OS rendszerrel jó választás?

Figyelt kérdés

Egy cikk azt írja, hogy nem lesz egy idő után támogatott a Blackberry OS, nem lesz frissítés.

[link]

Kérdés: mi fog történni, ha veszek egy használt valódi Blackberryt és semmit nem frissítek rajta, hanem használok mindent úgy, ahogy most rajta van.

El lennék én az 5 évvel ezelőtti facebook app-al is, pont nem ejtenék könnyeket, ha nem tudnék macskapofás és nyuszifüles szelfit csinálni.

Tehát elvileg lehet egy tartós választás a valós Blackberry?

2018. júl. 5. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.nem ėri meg.
2018. júl. 5. 16:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Valami kifejtést is kérnék, hgy azért nem, mert.........

Köszike

2018. júl. 5. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy te ellennél 5 éves aplikációval, de az online szolgáltatások nem így működnek.

Csak egy példa:

Van egy "hű de jó közösségi program".

Ennek a programnak a 10.0 verziója a legújjabb, de a 7.0 verzió még támogatott, azaz fut.

Neked pl az 5.0 verzió van meg. A program nem fog neked működni. Azt fogja kérni frissítsd, de te nem tudod, mert nincs az adott rendszerre/ készülékre elérhető frissítés.

Remélem érthető és helyes amit írtam.

2018. júl. 5. 23:09
 4/9 A kérdező kommentje:
A nagy frissítési bųżiságról meg annyit, hogy miért nem lehet valamit elsőre jól megírni?
2018. júl. 7. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg lehet írni egy adott oprendszerre. Hozzá igazítva. Ha az oprendszer nem változik, az appba sem kerül új funkció akkor minden ok. Főleg ha egy alap appról van szó. Ha frissítik az oprendszert egy komolyabb alkalmazás esetėn lehet korrigálni kell egy egy funkciót hogy ismėt jól működjön. Azaz frissíteni kell. Lehet tesznek bele új dolgokat is, az megint frissítėssel jár. Stb stb...

Aztán lehet az alap oprendszer is szintet lėp. Mondjuk droid pėlda hogy 7 ről 8 ra. Itt lehet a rendszer már több olyan dolgot megenged amit a 7 nem így ismėt fejlődik az app is. Lehet az alap app ahonnan indult nem is futna hibamentesen itt (de ugyefoglalkoznak vele így nincs gond) szal több okból frissülnek. A kiszolgáló is folyamatosan fejlődik, átírjâk az újabb igėnyek miatt. Azaz a szervereken stb.

Namost adva lenne egy bb telefon egy bb rendszerrel ami már rėgi. Nem tom mikori legyen 2015. Az akkori szerverigėnyekhez, programokhoz volt az app belőve gond nėlküli futtatásra. Ha a kiszolgáló mondjuk facebook frissít jobb akkor az appnak is követni kellene de mivel nem támogatott a rendszer így nem fejlesztenek rá. Az app nem frissül. Lehet elfut, de több funkció nem lesz elėrhető. De az is megeshet hogy el sem fog indulni! Ugye ami nem igėnyli a netes dolgokat pl multimėdia app amkt egyszer megírnak ės az adott környezetben fut azzal nem sok gond akad. A többi (face, messenger, youtube, böngėszők) nem ilyenek. Ott fejlődės van. Van amelyiknėl lassabb van amelyiknėl gyorsabb.

2018. júl. 8. 06:33
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért elég nehéz elboldogulni a Blackberry OS-el, nem nehéz kezelni szerintem, az inkább vállalati mobil volt. Egy saját email-t is nehéz benne beállítani. Meg szerintem elavult is,de minek használnál ilyet, ha mindenki másnak Android vagy IOS van?
2018. okt. 5. 05:55
 7/9 A kérdező kommentje:

"minek használnál ilyet, ha mindenki másnak Android vagy IOS van"

Mert szeretek különbözni, különcködni. Ez a dilim :))))

Másfelől pedig stabil, nem azonnal elavuló, tarós megoldást keresek a mobilinformatikai dolgaimra.

Hogy kényelmesen ülhessek a babérokon, ne kelljen "kilépni a komfortzónából" azáltal hogy örökké cserélgetni kell meg örökké frissítgetni és beülni ebbe a fogyasztoid hintába.

2018. okt. 5. 08:34
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Oké, rendben, ezt te döntöd el. Anno nekem is volt éppen ezért, de nekem nem tetszett, maga a telefon amúgy igen.
2018. okt. 5. 09:17
 9/9 anonim válasza:

Jó választás.

A telefonokat 1.5-2 évig használjuk, ez idő alatt meg nem fog olyan gyökeres változás bekövetkezni, ami egy telót használhatatlanná tenne.

2018. okt. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!