Samsung Galaxy S8-at vagy S9-et vegyek?
Én sem értem, mi az a "sok gond". Szintén S8+, nulla probléma.
Viszont azért az S9 változtatható rekeszértéke nem egy rossz dolog, ha a fotózásba kicsit is bele szeret feledkezni az ember.
Ezen kívül az S8 és S9 közt annyira kicsi a különbség, hogy gyakorlatilag semmi. Kényelmesebb helyre rakták az ujjlenyomat-olvasót és kész.
A 835-ös vagy az Exynos prociról meg az S8-ban azt mondani, hogy "elavult", hát ez erős.
Istenigazából azt mondanám, éppen hogy ha az elődmodell van a birtokodban, az S7 és S8 közti különbségek megértek egy váltást, de az S8 és S9 különbségei már nem.
De ha valami régebbi teló van most használatban, én is az S9-et javasolnám inkább új vásárlásra az S8 helyett. A kb. 30.000,- Ft árkülönbség reális.
Szívem szerint inkább azt mondanám, most már érdemesebb kivárni, mit hoz az S10.
Így van, valami hibás darab lehetett. A felsorolt hibákból egyet sem észlelek.
Egyetlen dolog tűnt fel, ami fura és kellemetlen, de ebben az "infinity display" a hunyó.
Ha úgy olvasok a telón, hogy közvetlen napfény éri, a telefon jobb és bal széle extrém módon melegszik.
Eleinte azt hittem, hogy proci vagy akku, de nem, hátlap és képernyő közepe hideg marad. Aztán rájöttem. A kijelző hajlított szélei gyűjtőlencseként viselkednek és közvetlen napfényben izzítják a telefon széleit.
Egy sík képernyővel ilyen nem történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!