Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Komoly a baj? Ezt helyre...

Komoly a baj? Ezt helyre lehet még hozni?

Figyelt kérdés

Nokia 5230-cal van egy kis gondom, konkrétan, hogy bénáztam (véletlenul hamarabb kihúztam az USB-kábelt, mint kellett volna, késobb a micro SD kártya beszorult, és amikor ki akartam venni bekapcsolt telefonnál, nem sikerult, kozben azthiszem leokéztam, amit szintén nem kellett volna). Azóta, ha valamilyen kisebb videót (35 mega) kuldok át rá a Nokia Video Managerrel, simán lejátsza, ha kb. 6-700 megásat akarok kozvetlenul konvertálni és átkuldeni, azt írja ki, hogy megtelt a memória, ha kulon alakítom át és rakom a telefonra, akkor meg csak a hangot játsza le. Kártyát is cseréltem, visszaállítottam a gyári beállításokat, nem segített. Ez most azt jelenti, hogy hosszabb videókat nem is rakhatok már a telefonra? A kártyával azthiszem, minden rendben, a telefon rendesen érzékeli, pontosan jelzi a foglalt és használt memóriát, lehet rá pakolni is, raktam rá képeket, gond nélkul nézegethettem.

Szóval, bocsánat, kicsit hosszú lett, de végulis a lényeg, hogy megúsztam-e a bénázásomat azzal, hogy párszáz megás videókat nem fogok tudni nézni a mobilon (kivéve azt a kettot, amit még a bénázás elott tettem rá).

2010. jún. 17. 16:54
 1/3 A kérdező kommentje:
u.i.: végulis nem olyan fontosak a videók a mobilon, úgyis inkább laptopon nézegetem oket, csak olyankor jól jonnének a mobilon, amikor nincs nálam a gép. Ja, és a Total Video Converterrel átalakított videókat se viszi, de azokat mondjuk egyáltalán nem.
2010. jún. 17. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy megtelt a kártyád és azért nem megy a dolog? Ha nem, akkor próbáld meg leformázni, ennek segíítenie kell.
2010. jún. 17. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
A kártya majdnem félig ures (8GB), és kicseréltem egy másikra, annál sem mukodott, úgyhogy szerintem a formátozás nem segít. Más otlet? Szerviz?
2010. jún. 17. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!