Melyik telefont vegyem? A huawei p10 lite ot, vagy a xiaomi redmi note 5 öt?
Miért?
Mi az indok?
Xiaomi!
Annyira jó telefont gyártanak, megdöbbentő ennyi pénzért a teló tudása és minősége.
Nekem Redmi 5 plusz van és 1x sem bántam meg hogy megvettem. Az akksi 3 napig simán bírja.
Sőt a frissítések elég gyakoriak és sok éven keresztül küldik is a készülékeikre.
Redmi Note 5-ből háromféle is van már. Az 5A, ez a legalapabb és legolcsóbb, az 5 következik utána a sorban, a legerősebb pedig az 5 Pro. Az áruk is hasonlóképpen emelkedik.
Ha nem faroknövelőnek kell a telefon, akkor ár/érték arány szerint válassz, ebben a kínaiak eléggé az élen járnak már. A Xiaomi egy 8 év alatt felfutott startup cég, elég minőségi termékeket gyárt. Ha vidéki vagy vagy vidékre mennél, ügyelj arra, hogy a B20-as frekvenciát támogassa, máskülönben nem nagyon lesz 4G-s sávszélességed a természet lágy ölén. Xiaomiéknál a "Global" jelzi ezt.
Egy éve tönkre ment a tökéletes lg g2 telefonom es egy haverom rá beszélt a xiaomi redmi note 4 telefonra (47000ft volt).
Tökéletes a telefon, ajanlom.
Meglepetést okozott az ára miatt, de jó a cucc, soha nem veszek többet több százezres telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!