Iphone 6 vagy 7?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Telefon beszerzés előtt állok és teljesen tanácstalan vagyok. Van 2 ismerősöm, akik felajánlották az iPhone-jukat. Mindkettő első tulajdonostól, a 6-osban frissen cserélt az akkumulátor, a 7-es pedig kihasználatlanság miatt eladó. Melyik érné meg jobban? Még soha nem volt iphoneom, szeretném kipróbálni, és ha bejön, majd megveszem az aktuális legújabbat, de jó lenne, ha legalább egy évig bírná a használatot.

A 6 46.000 Ft, a 7 ennek a duplája. Mit tanácsoltok?

2018. júl. 1. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a hetet vedd meg, a 6 már elavult
2018. júl. 1. 08:59
 2/7 anonim válasza:
Igen, szerintem is. Én is most állok át a hatosról
2018. júl. 1. 09:08
 3/7 anonim válasza:
Én most vettem sima iPhone 6-ot, semmi baja, tökéletes. Nem cserélem le ameddig el nem romlik!
2018. júl. 1. 09:08
 4/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó, de én inkább a 7-est ajánlom. Nekem xiaomi note 4-em van és teljesen megfelel.
2018. júl. 1. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed az iphone 7-re akkor inkább azt vedd.
2018. júl. 1. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 1. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
44%

Inkább egyiket se

Vegyél egy normális telefon

2018. júl. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!