Samsung J5 2016 visszaállítás mit töröl?
Figyelt kérdés
Ha volt már ilyen, elnézést. Tavaly márciusi, tehát bő 1 éves Vodás j5 2016 telefonom amióta hagytam frissülgetni, förtelmes dolgokat művel.
Ha gyári visszaállítást csinálnék, a telefonszámok, email belépés, jelszavaim, fotóim stb megmaradnának-e? Illetve maga az oprendszer mire áll vissza? Olyan lenne ahogy megvettem? Nekem a face, insta, messenger célra is elég lenne lebutított valami, nem használok nyúlfüles szelfiket meg macskapofákat. Ami fura hogy lassú lett, akadozik, sound cloud indításakor többször újraindult. No ezeket nehezen tolerálom. Ha van ötlet, megköszönöm.
2018. júl. 1. 08:22
1/1 anonim válasza:
Arra all vissza, mint ami most van. Olyan lesz, mintha most vetted volna, de uj rendszerrel. A szamaidat, kepeket, jelszavakat tudod szinkronizalni, igy haa elotte megteszed, lesz mibol visszaallitani. Csak a google azonositodra lesz szukseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!